Forumet - Islams spridning i Europa, hur ser framtiden ut?

Islams spridning i Europa, hur ser framtiden ut?

3472 0 56
http://www.​​youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU&feature=player_embedded#!

Intressant video, vet inte om det varit uppe på tapeten här förut, men men.

Nu vet jag inte hur säkert uträknat det här är, eller hur hög sanningshalten är. En sak är dock säker, Islam sprider sig över världen. Det är bara en fråga om tid.

Hur tror du det här kommer påverka det västerländska samhället?
Vi säger att den fakta som denna video visar stämmer, att inom sissodär 50 år så är majoriteten av alla invånare i Europa muslimer.

Upp till debatt !

Edit: Ett litet förtydligande, jag påstår inte alls att det som presenteras i filmen på något sätt är sant, läs min frågeställing i fet text

Spana också in:

Världens sämsta film du kunde få ta på. Den har varit uppe på tapeten, av självaste Sheriffen, som sket på sig av skräckpropagandan.

Islam hhar influerat Europa sedan lång tid tillbaka genom historiens gång. Första moskén i Frankrike såg man t.ex under 700-talet. Araberna som tog vara på grekernas kunskap och spridde den ut i Europa. Muslimska högskolor som blev ett lärcentrum för hela Europa i Spanien osv osv. Så influenserna från islam har alltid varit där, tillsammans med kristendomen, inget nytt där.

Så nej, majoriteten av Europas invånare kommer inte vara muslimer. Dessutom kan du inte kalla det för fakta, om du inte kan backa upp det som sägs med en godtagbar källa.

Lite sorgligt att se sådant här trams, hade man kunnat komma med bättre underlag så hade man gjort det.
stentuff:

Människor tittar bort även om de mycket väl är medvetna om vad det kommer att resultera i.


Kristendomen och Islam (och Judendomen) är väldigt lika, if u didn't know. Även om det skulle bli en muslimsk majoritet, skulle det ändå inte innebära en drastisk förändring.
jakaerstark:

Varför skulle det vara så otroligt då? Du är medveten om att det finns ganska många muslimer, har du levt under en sten hela livet?


A: Islam är fortfarande en tro, bara för att din granne kommer och tror på tomtar och troll, så kommer du inte konvertera. Om något så kommer ateismen öka.

B: Muslimer förökar sig inte som duracellkaniner och de är fortfarande en minoritet i jämförelse till de andra världsreligionerna.

C: En stor del av de muslimer som finner sin väg till Europa nöts sakta ner till ateister.

D: En stor del av Europas befolkning har bestått av muslimer i hundratals år, färre och fler vid varierande tider. Det är bara på de senaste åren som idioter har börjat uppmärksamma det hela och spekulerar framtidsscenarion utan att ha en minsta glimt på hur det har sett ut.

jakaerstark:

Såg du ens hela filmen?


Jo. Jag har sett den förut också när Sheriffen tog upp debatten. Den är lika värdelös och vilseledande då som nu.
snöBjörn:

: Islam är fortfarande en tro, bara för att din granne kommer och tror på tomtar och troll, så kommer du inte konvertera. Om något så kommer ateismen öka.


Självklart är det inte så, om majoriteten i ett samhälle väljer att leva efter islam så kommer samhället knappast få se ut som det gör nu, Det kan väl vem som helst räkna ut.

Hört talas om saudiaraben?snöBjörn:

C: En stor del av de muslimer som finner sin väg till Europa nöts sakta ner till ateister.


Ligger nog mycket sanning i det, dock är det en fråga om balans, det kan nog även du räkna ut.

snöBjörn:

Jo. Jag har sett den förut också när Sheriffen tog upp debatten. Den är lika värdelös och vilseledande då som nu.


Må så vara. Om det är sant eller inte vet jag inte ett dugg om. Dock är inte det relevant just nu.
jakaerstark:

Läs med min frågeställning.[mad]


Man skall ponera att video stämmer och vad man tror efter det? Lulz. Vad är meningen med det? Blir ju bara en vilseledd debatt.

Men for teh lulz, visst. Om det nu stämmer så säger det inte mycket mer än att majoriteten av befolkningen kommer att vara muslimsk. Om du vill få fram att man är ditten och datten bara p.g.a av den religiösa tillbehörighet som islam påvisar så är det rätt fail. Man kan inte visa på att något kommer att se ut på det ena eller det andra sättet då det är så många olika faktorer som spelar in.
passaro:

Man kan inte visa på att något kommer att se ut på det ena eller det andra sättet då det är så många olika faktorer som spelar in.


jo ifall vi får mycket muslimer så kommer folk spränga sig var och var annan dag de gör dom i mellan östern o där har dom mycket muslimer!!!
jakaerstark:

Lika illa vilken religion det än gäller. Om Sverige hade varit lika kristet som under 1800-talet t.ex så hade det nog inte varit lika kul att leva. Så varför skulle ett islamiskt samhälle vara bättre?


Det är skillnad på samhälle och på religion. Det jag säger är att om Islam blev majoritets-religionen skulle det inte innebära en stor förändring på samhället då den är väldigt lik kristendomen och för att folk som bor i Europa tar sig an den västerländska kulturen, samtidigt som de tror på Islam. Jag har inte påstått att Islamiskt samhälle skulle vara bättre. :S Same shit.
passaro:

Man kan inte visa på att något kommer att se ut på det ena eller det andra sättet då det är så många olika faktorer som spelar in.


Okej, jag kan inte tvinga dig att tala om vad du tror.

Nej debatten blir inte vilseledd.

Se det som en filosofisk fråga bara, kan väl inte vara så svårt[wink]
Om du fortfarande inte fattat det så behöver du inte komma med vetenskapliga belägg som styrker det du tror

Har du blivit totalt hjärntvättad på högskolan?

Jag läser Sociologi och detta är intressanta frågor som jag ställer.
stentuff:

Ptja, eftersom att kristendom och all annan form utav religion är ett fånigt påhitt för människor utan självkänsla, heder och logiskt tänkande så vet jag inte riktigt hur du menar med att det inte skulle bli någon förändring.


Vad skulle den stora förändringen vara? förutom det självklara, dvs att muslimer är i majoritet.