Forumet - J***a nötter!

J***a nötter!

243 0 28
Rymdpirat:

Kanske inte ska spela någon roll om man är kille eller tjej och skaparen kanske inte tycker att du förtjänar att se resultatet om du inte röstar.


Men i många polls är man inte kvalificerad för att svara eller förstår inte riktigt frågan, men vill ändå se resultatet. Vissa är riktade åt bara tjejer/killar etc...

Helt random exempel:

http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=316005

http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=315857

Spana också in:

väggen:

hej

bestämmer att detta är en chatt-tråd nu

hur mår du? hur går utbildning?


Hej! Bra tänkt!

Jag mår helt okej. Skolan går allt bättre. Enda bekymret just nu är att jag inom ett par veckor måste ha valt någonstans att praktisera hela våren och jag har ingen aning om vart jag vill. Om jag ska stanna här nere i landet eller om jag vill nån annanstans. Hem vill jag inte iaf! Så mycket vet jag. Men bortsett från detta är det bra. [smile] Hur är det med dig då?
El Guaje:

Hej! Bra tänkt!


[cool]

El Guaje:

Jag mår helt okej. Skolan går allt bättre.


kul att höra!

El Guaje:

Enda bekymret just nu är att jag inom ett par veckor måste ha valt någonstans att praktisera hela våren och jag har ingen aning om vart jag vill. Om jag ska stanna här nere i landet eller om jag vill nån annanstans.


har hört att hässleholm är ascoolt.

El Guaje:

Hur är det med dig då?


det är bra, förutom att jag har prov imorgon och gör allt för att undvika det [blush]
väggen:

har hört att hässleholm är ascoolt.


Haha jag med! [wink] Eller har aldrig varit där så jag vet inte! Det är väl ett alternativ men har en klasskompis som är därifrån och han ska nog ha sin praktik där så de tar nog bara emot en på ett sånt ställe. Så jag har faktiskt ingen aning om vart jag ska ta vägen!väggen:

det är bra, förutom att jag har prov imorgon och gör allt för att undvika det


Prov är aldrig kul! Men tror du inte du klarar det då? Tänk dig den underbara känslan när det är gjort och du känner att det ändå gick rätt bra. Den är skönare än att undvika det och ta det nån annan dag. [wink]
El Guaje:

Haha jag med! Eller har aldrig varit där så jag vet inte! Det är väl ett alternativ men har en klasskompis som är därifrån och han ska nog ha sin praktik där så de tar nog bara emot en på ett sånt ställe. Så jag har faktiskt ingen aning om vart jag ska ta vägen!


trist i så fall! jag som tänkte egoistiskt och ville ha en umare här, hehe.

men om ni söker själva kan du väl bara skicka runt förfrågningar lite överallt och välja sen?

El Guaje:

Prov är aldrig kul! Men tror du inte du klarar det då? Tänk dig den underbara känslan när det är gjort och du känner att det ändå gick rätt bra. Den är skönare än att undvika det och ta det nån annan dag.


tror inte jag klarar det nej. klarar inte ens av att läsa etv helt stycke för det är så TRÅKIGT