Forumet - J-Rock, Gothic Lolita eller Rock/Goth/Punk?

J-Rock, Gothic Lolita eller Rock/Goth/Punk?

666 0 32
Har funderat lite på min klädstil, har väl aldrig tillhört en exakt stil och det vill jag inte heller, men iaf så funderar jag eventuellt på lite byte nu.

Så det jag funderar på är att antigen ha kvar den j-rock liknande stilen jag har nu ELLER försöka bli mer åt gothic lolita hållet ELLER ta tillbaka den rock/punk/goth stilen jag hade för några år sedan. Så vad tycker ni? Kommer givetvis göra som jag själv känner tillslut men vill endå höra lite vad andra tycker.


http://ungdomar.se/user_images.php?user_id=162223&folder_id=10044

bilder på mig...

Spana också in:

PHilippaPH:

VAR DIG SJÄLV! Försök inte passa in i en kategori


Du verkar ju inte ha läst ordentligt. Skrev att jag aldrig har varit i nått fack och inte vill det heller, sedan skriver jag -aktigt och åt det hållet vilket betyder liknande och inte exakt. Har alltid varit mig själv och kommer alltid vara det. Ville bara höra vad folk tyckte.
Stargazer:

haha jojo folk tror ju verkligen att man kan göra det. Ser ju sedan ut som skit i praktiken men det vet du för lite för att inse.


Än sen? Om man ser ut som skit så är man i alla fall nöjd med vad man har på sig. Tror du det handlar så mycket om hur man ser ut? Mer om man faktiskt VILL HA PÅ SIG kläderna man bär.

BasketCase:

vill jag ha en någorlunda ihopsamlad garderob...


Vill du att folk på UM ska välja din stil? -.-
hhannah:

Vill du att folk på UM ska välja din stil? -.-


Skrev jag kanske inte från början att jag kommer göra som jag vill i slutändan endå? Jag har alltid på mig de kläder jag vill, har alltid haft det, tyckte bara att det skulle vara lite kul att höra vad folk tycker för en gångs skull. Jag är liksom 22 år så såå enkelt ändrar man inte på mig;)
BasketCase:

Som jag sagt innan är jag alltid mig själv och har varit det i alla mina 22 år, tyckte bara det var lite kul att höra vad folk tycker för en gångs skull. Verkar som många har missförstått :S


Men även om jag bara ska gå efter vad jag tycker så måste jag säga att det är ganska trist. Det är så många som har sån stil... Sen är det ganska fult också (missförstå inte, det kan ju vara snyggt). [crazy]
hhannah:

Än sen? Om man ser ut som skit så är man i alla fall nöjd med vad man har på sig. Tror du det handlar så mycket om hur man ser ut? Mer om man faktiskt VILL HA PÅ SIG kläderna man bär.


Allt handlar om hur man ser ut. Jag vet inte hur folk som du tänker när ni matchar kläder men fan visst tänker man på Oskrivna regler.