Forumet - Ja då är man här igen...

Ja då är man här igen...

255 0 28
Har ni någonsin haft den där känslan av att man mår skit även fast man har det bra? man är frisk, har jobb och härliga kompisar men ändå ett tomrum att fylla igen och i mitt fall är det en flickvän. Varför i hela helvete ska det vara så svårt att träffa någon hyfsat frisk brud i denna värld? Jag är inte speciellt snygg men jag har fan självförtroende och mitt hjärta e på rätt plats men ändå finns det ingen matchande själ?!

tell me why?

funny-pictures-cat-is-alligator.jpg

kraamisz:

Jag har det bra (utåt sett, tror att folk tror det iaf) men jag mår inte bra.


man har det bra om man inte lider av någon form av psykosociala problem, fysisk sjukdom av dödlig art, familjeproblem värre än "gräl med morsan om att jag inte får gå ut och supa" eller ekonomiska problem. Nu snackar vi vanliga friska människor och den här tråden är inte till för att diskutera vem som har värst problem så läs engång till är du snäll och posta om du har något som faktiskt är relevant till min fråga. [love]

Spana också in:

Knarko:

undrade detsamma tills jag hittade en fin tjej som jag nu är typ på G med kanske?
det kommer, det kommer... vänta för det blir värt väntan :)


jojo frågan är ju dock hur länge man ska vänta? [crazy] det har hänt ett par ggr att man träffat en reko tjej som man gillat men man har aldrig kommit till den punkten när det faktiskt blivit något för man blir inte kär.
Beelzebub:

jojo frågan är ju dock hur länge man ska vänta?


2,5år för mig [cute]
innan det var det nästan 19år ;)
oavsett hur länge det blir försök att fokusera och bygga upp dig själv så du är säker i dig själv innan du går in i något förhållande.

Beelzebub:

det har hänt ett par ggr att man träffat en reko tjej som man gillat men man har aldrig kommit till den punkten när det faktiskt blivit något för man blir inte kär.


been there done that [y]
Beelzebub:

cancern är beställd, det andra vettetusan


men om det blir outhärdligt är det väl bara att åka till thailand och charma någon thailändska och få med henne hem. tror dock att cancern kommer att komma snabbare då i och med all friterad mat hon kommer att mata dig med.

internetdejting, um-dejting (vad vet jag, det kanske funkar så här), krogdejting, gemensamma-vänner dejting?
kraamisz:

Beelzebub: läs engång till är du snäll och posta om du har något som faktiskt är relevant till min fråga.


Renesmee:

internetdejting, um-dejting (vad vet jag, det kanske funkar så här), krogdejting, gemensamma-vänner dejting?


haha jo skulle väl vara en import-fru men nje känns som att det här med dejting att man har ju provat det mesta men det klickar aldrig med personen jag träffar?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Knarko:

oavsett hur länge det blir försök att fokusera och bygga upp dig själv så du är säker i dig själv innan du går in i något förhållande.


alltså mitt självförtroende är det inget fel på jag är fan på toppen av mitt liv just nu kan liksom inte bli bättre känns det som! ändå är den där lilla detaljen "flickvän" som en nagel i ögat på mig.
Beelzebub:

problemet är den att man kommer till första basen, andra sen när man ska springa i mål så snubblar man på en fiskmås och dyker på näsan innan sista basen.


Allting blir inte som man vill ha det. Men när du är redo för ett förhållande så kommer allt utav sig självt. Tills dess: Take it easy [cool]