Forumet - Ja fyfan.

Ja fyfan.

98 0 2
Det är ganska jobbigt att glida ifrån vänner har jag märkt, anledningen till att jag inte har gjort detta förut är väl på grund av att jag aldrig haft någon nära vän att glida ifrån.

Nu har den enda vännen (dvs inte bekant) jag har skaffat tjej, jobb och egen lya, han har tagit steget in i vuxenlivet vilket såklart gör att vi glider isär, dessutom har ju jag flyttat från samma ort så det är klart att saker och ting förändras.

Det jobbiga är väl att jag inte gillar att umgås med så många, det är klart att det inte är tråkigt men det blir på en helt annan nivå, det går liksom inte att bara dega runt på samma sätt som med just den vännen.

Jag känner dessutom att jag börjar bli en sådan som i princip bara umgås med sin tjej, vilket kanske är lite opraktiskt den dagen det spricker, och kanske inte är så hälsosamt heller. Inte så att vi är isolerade, hon umgås ju fortfarande med folk och jag med i viss mån, men det är ganska svårt att hitta någon man känner sig bekväm med.

HAR NI HAFT KUL SOM LÄST DETTA ELLER?!!? HÖHÖ
Det finns ju något Arne Ankacitat om hur manlig vänskap är beroende av taskiga relationer till det motsatta könet, detta hjälper ju inte dig kanske det var mer en sidenote av något slag. Är själv kass på sånt där så något gott råd kan jag inte komma med, eller jo: läs lite arne anka.