Forumet - Ja orkar inte så mkt mer

Ja orkar inte så mkt mer

558 0 39
Har värk i rygg å nacke pga en gammal trafikolycka, går på starka värktabletter som gjort att njurarna inte funkar, levern lika så. Har inte kunnat såva nånting på fyra dar, inte såvet riktit på ett par år, går runt som en påtänd knarkare å har fått en blodflödes blockering i hjärnan som gör att mitt minne e urkass. På råga av allt e ja riktit deppi å orkar inte me de här livet länge till. Men inget medlidande här nu tack..
rumpludd:

Har värk i rygg å nacke pga en gammal trafikolycka, går på starka värktabletter som gjort att njurarna inte funkar, levern lika så. Har inte kunnat såva nånting på fyra dar, inte såvet riktit på ett par år,


rumpludd:

går runt som en påtänd knarkare å har fått en blodflödes blockering i hjärnan som gör att mitt minne e urkass. På råga av allt e ja riktit deppi å orkar inte me de här livet länge till. Men inget medlidande här nu tack..


Låter väldigt tråkigt.

Gud kan hjälpa. vänd dig till Gud, läs om Jesus kristus!

Gud väsligne dig!

[love]

Spana också in:

Försök gå till en sjukgymnast, de kan göra undervärk med en, sedan kan det vara bra att skaffa en hobby som tar tid från en, så man slutar tänka på annat, för länge sedan så hade jag lite "tics" så att säga, då började jag med en hobby (warhammer) jag höll på så mycket att jag inte tänkte på ticsen längre så de försvann, det kan fungera på samma sätt mot beroenden av olika slag!
Sjukgymnastik funkar inte då dom tycker att vila ska va bäst. Hobby, hmm de e inte så mö ja kan göra utan få värk. Vända mej till gud, ursäkta mej men får ja tag i han som körde på mej lär ja inte komma dit. Men de finns folk som mår sämmre än va jag gör, men de e för mej en gåta hur dom står ut. Ja står i alla fall inte ut.
rumpludd:

Vända mej till gud, ursäkta mej men får ja tag i han som körde på mej lär ja inte komma dit


-Ty om ni förlåter människorna deras överträdelser, skall er himmelske Fader också förlåta er. Men om ni inte förlåter människorna, skall inte heller er Fader förlåta era överträdelser.

(Matt 6:14-15)

[love]
isola:

vrf


kommer inte överens med min mamma, hon gör mig galen, därav gör jag idiotiska saker & hon tror att jae så i skolan också

hon verkar inte förstå att skolan skulle kontakta henne eller pappa om jag gjorde liknande saker i skolan... Just det tänkandet gör mig galen, tål inte ointelligens[cry]
AdamVikingen:

Då får du väll berätta för henne då, ibland kan man inte hoppas på att allt ska gå bra, tyvärr..


Jag tror hon försöker det hela tiden, med tanke på att hon är upprörd över anklagelserna. Föräldrar är inte bäst i världen på att lyssna vet du, speciellt inte föräldrar som fått för sig saker.


rumpludd:

Men inget medlidande här nu tack..


Går inte ryggskadan/nackskadan att göra någonting åt? Pressa din läkare på alla riskfulla grejer man kan göra och bedöm själv vad du tycker en lämplig risk. Kanske kan du på så sätt påverka din situation, för jag tror att det är det du lider mest av, att du inte kan göra något.

Also, försök sova direkt efter att du tagit en av de där starka värktabletterna, och se om det hjälper. Sömnbristen är nog också en faktor till varför allt känns så jävligt just nu.

Precis som AdamVikingen sa så skaffa en hobby. Lira Starcraft tills du är en gud, spela gitarr, måla med akryl på duk (och sälj, om du kan, jävligt najs tidsfördriv) eller för all del, börja med ett hantverk. Du har fortfarande massor av möjligheter.
Blev påkörd av en drograttfylla. Får värktabletter 8st tiparol, 8st alvedon för att höjja effekten på tiparolen. När de blir för mycke värk får ja morfin spruta. För att kunna såva 2.5 stilnockt. Så därför funkar inte njurarna som dom ska. Orkar inte göra så mkt i en hobby, de enda ja orkar ibland e å gosa me tjejkompisen. Värken får ja leva med för den kan dom inte få bort då dom skadade nerverna sitter i nacke & rygg. Börjar ångra att ja skrev in å berätta, inte många som förstår hur man mår. Förlåt