Forumet - jädra ont precis under skinkan (röven, gumpen, gumpalala, ass)

jädra ont precis under skinkan (röven, gumpen, gumpalala, ass)

2907 0 20

förra året så lekte jag med min lillasyster, vi jaga varanndra, sen helt plötsligt slog hon till mig på skoj, men det träffa under skinkan och fick enorma smärtor, kändes typ isande känsla och ont att gå. varför startar jag en tråd om nått som hände förra året tänker du nu? för att jag sedan den smällen haft ont varje dag på samma ställe lite då och då, dock inte lika kraftfulla smärtor som första gången, men det gör ont.

vad tror ni det är för nåt? palla inte ta DET med doktor, har annat att prata med dom med, dessutom är det skämmigt att berätta detta för doktorn han/hon hade bara garvat.

Spana också in:


the_fat_one: vad gjorde du för att det skulle försvinna?

Vila typ, haha. Du kan ju förstå hur det gick med hälsenan, kunde ju inte hoppa på kryckor i ett år liksom...
Men jag vet ju inte du har ett brustet muskelfäste, kan typ inget om sådant här, kände bara igen din beskrivning av smärta och så. Finns ju andra "defekter/skador" som ger liknande smärta så.

the_fat_one: ja det är strålande.
låter som att det skulle kunna vara någon nerv som kommit i kläm, speciellt om det är strålande smärta ut från området. jag vet dock inte riktigt hur det åtgärdas etc. du kanske kan ta kontakt med en sjukgymnast eller något i den stilen. eventuellt höra med sjukvårdsupplysningen, det är ju inte akut så de kanske kan hänvisa dig till någon.