Forumet - Jättar - Bevis för att människan var större förr! Bevisar även att vi inte kommer från apdjuren!

Jättar - Bevis för att människan var större förr! Bevisar även att vi inte kommer från apdjuren!

3248 0 59
.
HUNDRATALS AV ARKEOLOGISKA FYND FRÅN JÄTTAR !!!

VARFÖR UNDANHÅLLS VI DESSA FAKTA ???


[y]


Människan var de facto mycket större, mycket smartare och hade en mycket längre livstid i tidigare tidsåldrar (vilket även bekräftas av Bibeln), jämfört med denna järnålderns ogudaktiga Kali yuga, som vi nu lever i...

Att vi har blivit undanhållna dessa historiska fakta är en stor skam för mänskligheten!

Smithsonian Institution, som grundades i USA på 1800-talet, är de huvudansvariga för människans historieförfalskning, att vi duperats och manipulerats kring människans verkliga ursprung. Det är dessa snedseglare som mörklagt sanningen kring människans historia, som medvetet förvrängt och undangömt arkeologiska fossil och artefakter, som bevisar att människan funnits på jorden i hundratals miljoner år, att våra förfäder inte alls var några apdjur:

http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2009/08/manniskan-hundratals-miljoner-...

[y]


VIDEO-bevis för jättarnas existens finns i stort sett hela världen:

Discovery Channel om våra forntida jättar: (svensk textning)
[y]


Läs mer om dessa jättar här på Krishna Science:

http://krishnascience.com/files/Giant_Human.html


Intressanta artiklar kring skeletten från dessa jättar:

http://www.returnofthenephilim.com/GiantBonesDiscoveries.html
http://www.freerepublic.com/focus/news/830123/posts
http://s8int.com/giants1.html

http://www.thesolomongiants.com
http://www.stangrist.com/giants.htm
http://www.geocities.com/age_of_giants/ancient_giants/sitecah.html

http://www.burlingtonnews.net/giants2.html
http://evolution-facts.org/Evolution-handbook/E-H-13b.htm
http://library.thinkquest.org/27407/creation/rockf.htm

[y]


Inte bara människan var mycket större i tidigare tidsåldrar, utan det gäller även djuren! Här ett exempel på en jättekamel:

http://krishnascience.com/files/Giant-camel.html

[y]


Angående dinosaurierna (jätteödlor), så var de i jättarnas ögon inte några vidunder som vi ser dem nu, med våra dagens kortväxta kroppar...

Pyramiderna och Stonehenge får också sin naturliga förklaring, i och med jättarnas existens!

Att människan i tidigare tidsåldrar både var större och hade längre livstid, vidimeras faktiskt av de tidlösa Veda-skrifterna!

Det är 4 tidsåldrar som kommer och går i en regelbunden cyklisk process, om och om igen - ett varv är 4 320 000 år, och det går 1000 varv under varje dag i vår skapargud Brahmas liv, vars hela liv (=universums totala livslängd) är 311 040 000 000 000 år - och vi lever i den sista och mest degraderade av dem, Kali yuga, då människan har den kortaste livstiden, är som minst, och som syndfullast, fylld av dåliga egenskaper:

http://en.wikipedia.org/wiki/Yuga
http://en.wikipedia.org/wiki/Kali_yuga

[y]


TILL DISKUSSION:

Vad beror det på att det vetenskapliga etablissemanget undanhåller oss dessa arkeologiska fakta om våra förfäder jättarna?

Kan det månne bero på att det skulle äventyra hela den förnuftsvidriga ateistiska synen på livet, att människan flummat fram från nån inbillad föräldralös slumpbakterie (evolutionstroendes vördade Urfader), via de osaliga apdjuren?

[y]


Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)....Herren vare med er!

http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten

Hare Krishna! [y]
.

Spana också in:

Dödsguden:

Kan det månne bero på att det skulle äventyra hela den förnuftsvidriga ateistiska synen på livet, att människan flummat fram från nån inbillad föräldralös slumpbakterie (evolutionstroendes vördade Urfader), via de osaliga apdjuren?


Vet inte hur det är med andra ateister. Men jag baserar inte min ateistiska inställning på att vi kom från aporna. Jag ger fullständigt fan i hur vi kom till [smile]
Åh dödsguden, jag skulle så gärna vilja få veta vem du egentligen är. Inte orkar du vara ett jätteambitiöst troll, som jag trodde förr. Jag har blivit mer och mer övertygad om att du är en riktig person. Vad som är felet på dig har jag funderat på, och om du är riktig skulle jag starkt misstänka schizofreni.
Vad tycker du om schizofreni? Har du några misstankar och konspirationsteorier om diagnosen? Det skulle vara intressant att höra.
framtidstron är död:

Åh dödsguden, jag skulle så gärna vilja få veta vem du egentligen är.


Jag är precis som du, en evig andesjäl, en evig minigud, en evig fragmentarisk del av Gud, allas vår gemensamma Skapare!

Vi hör egentligen inte hemma här i den temporära materiella världen, utan i den eviga andliga världen, där man slipper att födas och dö om och om igen, där man slipper karma och reinkarnation!

Eller hur?
Dödsguden:

Vi hör egentligen inte hemma här i den temporära materiella världen, utan i den eviga andliga världen, där man slipper att födas och dö om och om igen, där man slipper karma och reinkarnation!


Och du baserar detta, antar jag, på några gamla skrifter nerskrivna av galna och vidskepliga gubbar med psykologiska problem? Ajaj, inte bra. Dags att växa upp snart kanske?