Forumet - Jätteskoj Browserspel - eRepublik

Jätteskoj Browserspel - eRepublik

636 0 22
Tja, jag har länge letat efter det perfekta browserspelet. Jag har kört xperteleven, Travian, Tribalwars, massa TDs (om det nu räknas) men har aldrig hittar något så intressant som eRepublik. Det har allting, världen är utformad efter hur den ser ut idag, det förekommer ofta krig, det finns politiker, det finns militärer, det finns jobb, företag och ja allting!

Jag bor ju självklart i Sverige och ska snart gå med i de svenska Pansartrupperna, just nu så krigar inte Sverige fast vår granne Norge är just nu i strid med Finland, och ett möjligt ingripande från Sveriges sida låter väl inte helt fel?

Allt är väldigt detaljerat, det finns inflation, taktik, olika industrier, politik och politiska val, både till kongressen och till president.

Ja väldigt grymt spel i alla fall!

Sverige ligger just nu på 11 plats, vi brukar ligga mellan rank 9 och 12. Av alla länder i världen förutom de minsta (tex Luxemburg) så är det väldigt bra! Vi har en stark arme och vi har till och med krigat själva mot Tyskland och segrat tidigare! Aja, lite mer svenska spelare vore bra dock eftersom vi just nu spelar mer på kvalité än kvantitet i Sverige :) Om ni vill spela så är det väldigt enkelt, bara att registrera er! Inne i spelet så kan ni bara PMa mig (heter Alecian i spelet) eller så kan ni ställa en fråga på forumet nedan.

Tack i förhand!

Här har ni spelsidan: http://www.erepublik.com

Här har ni de svenska forumen också; registrera er på denna sida och posta i denna tråden så får ni pengar ingame http://www.erepublik.se/index.php

Spana också in:

Licious1236:

Haha kung över Pakistan, coolt ;)


Vi var flera tiotal gånger bättre än alla andra under spelets tre-fyra första månader, för vi körde med planekonomi istället för kapitalism.

Sen insåg vi att spelet sög och slutade. Är nu prez i Schweiz istället, men spelar inte så mycket.