Forumet - jättestort problem med flickväns föräldrar!!

jättestort problem med flickväns föräldrar!!

6294 0 70
nu är de såhär att min flickväns föräldrar är helt pantade. Jag är själv 18 år och min tjej är 17. dom fick nyss reda på att min tjej feströkade (vem gör inte de 15år+?!) och beskyllde mig för att ha dratt in henne i de. dom tog henne till sjukhus, bup, soc o allt möjligt för att göra psykanalyser och tester för att se varför hon röker.

Ja, det är sant. totala idioter. Dom förbjöd henne från att träffa mig. gav henne utegångsförbud, hämta o lämna vid skolan, tog hennes pengar, internet och mobil. När min tjej rymde hemifrån pga av detta så kom hennes vidriga mamma o letade, ringde mig och min mamma och mina vänner flera gånger vardera. vilket resulterade i att tillomed min mamma aldrig mer vill veta av henne. När hon väl stod vid min dörr så fuckade jag ur lite, inget allvarligt men ja fick henne seriöst på fall med argument. råkade dock kalla henne dum i huvudet. så nu får min tjej ALDRIG mer träffa mig pga det.

min tjejs mamma sa också när min mamma sa att hon inte ville ha kontakt med henne: "det är tyvärr helt omöjligt för min dotter att ha en pojkvän vars familj inte vill ha en dialog". så hon la de på min mamma

Är inte detta mot någon lag? att inte låta henne träffa mig för att jag sagt att hennes mamma är dum i huvudet och för att JAG feströker då och då


denna relationen är mellan mig och min tjej. Jag kunde inte bry mig mindre om att hennes mamma finns. Jag behöver inte ha något med henne att göra.


förlåt för slarvig skrivning, skrev detta på 5 minuter precis nu. tacksam för hjälp

Spana också in:

allshallperish:

Är inte detta mot någon lag? att inte låta henne träffa mig för att jag sagt att hennes mamma är dum i huvudet och för att JAG feströker då och då


Nej, det är det inte. Hon är 15, omyndig och de bestämmer.


Skyll dig själv för att du sa att hennes morsa var dum i huvudet. Smart.
[bigsmile]
Bra att du sa att hon var dum i huvudet, låter som att du måste kännt dig befriad efter att ha sagt det.

Till problemet, kan din tjej bo hos dig eller en utav sina vänner..
Tycker att det är lite väl drastiskt att hennes föräldrar tar till med sådana metoder.

Kanske de är lite störda eller överambitiösa som föräldrar om man nu kan vara det hahaa
allshallperish:

ja och inte ens regelbunden rökning. Hennes mamma är ett FREAK. jag lovar, en sådan person man starkt ogillar första gången man möter henne


Ja jo jag tror dig. Har ingen aning om vad ni kan göra dock. Har du haft tillfälle att prata med din flickvän? Vad säger hon i så fall?

I värsta fall får ni väl stå ut tills hon blir 18. [sad]
allshallperish:

nu va de ett annat problem detta handlade om. Och jag vill gärna ha svar av någon som kan sätta sig in i "kärleksrelationer"


Det är ju inte kärleksrelationen du har problem med, utan relationen till hennes föräldrar. Man måste ibland bita tillbaka men med rätt metoder, du verkar ha en svag punkt och det är att du inte kan hålla käft. Man kallar inte sin flickväns mamma för dum rakt i ansiktet på henne.

Du måste hitta en svag punkt hos hennes föräldrar, uppenbarligen är de inte rädda för konflikt av någon anledning. De flesta drar sig för konflikter in i det längsta, vilket är väldigt konstigt. Det får mig att börja misstänka dig lite, det är något du inte berättar för oss.

Varför gillar de inte dig? Kan det vara så att de vet något om dig som du inte är ärlig med? Är du ostraffad, haft polisen efter dig eller har du andra problem? Tar droger kanske?