Forumet - Jättetorra ögon

Jättetorra ögon

638 0 13
Jag har så himla torra ögon så att det känns som att någon drar ett sandpapper mot hornhinnan varje gång jag blinkar. [cry] Detta är en biverkning från en medicin som jag äter, tror jag.

Är det någon som har ett bra tips på vad man kan göra för att lindra besvären? Just nu så droppar jag ögonen med Oculac och försöker att dricka massor med vatten.

Spana också in:

Liebestraum:

Har det varit så länge?


Mja, några veckor. Inte lika illa som nu dock.

lolcat:

hahaha du är så sjuk [sad][sad][love]


Ja :c

Jonnybravo91:

Sluta äta medicinen?


Nej, har testat 8798372 andra mediciner och detta är den enda som i alla fall fungerat lite, slutar jag med denna så finns det inga fler kvar att prova.

kosjka:

ta lite muskot.


Så att det blir lite värre! [y]
Jag tror inte det finns någonting annat än ögondroppar som alternativ. Vet du om det kan vara övergående? Vissa biverkningar är ju det.

Använder du den mest långtidsverkande droppen nu? Annars så prata med en apotekstant och få den som ska hålla effekt längst, det kan skilja åt en del. De som håller bättre är oftare gel, vilket kan ge mer grumliga ögon och är till för att användas framför allt till natten, men du kan ju testa om det är möjligt att ha en sådan under dagen utan att störas av grumlighet. Då skulle du antagligen inte behöva droppa hela tiden.