Forumet - jävla ångset

jävla ångset

214 1 19
Jag vet fan inte vad jag ska göra. Idag har varit en sån jävla dålig dag. I skolan hade jag ingen att vara med så jag satt på toan hela lunchen och på rasterna :( Orkar inte med skolan längre. Det är inte så att jag inte har några vänner men inte så många i skolan :/
Så efter skolan vid typ 1 så drog jag till Söder i stockholm och träffade en massa vänner. Men jag drack jätte mycket så jag blev jätte full sen sa mina vänner att jag inte skulle dricka mer då blev jag sur och åkte hem. Nu har jag druckit massa vatten o sitter vid datorn och har sån jävla ångset. Min arm är helt jävla upp skuren och mina ben. Åh!!!! Vet inte vad jag ska göra. Allt blir bara fel. Deär inte meningen men de bara blir så. Sen i natt så skulle ja träffa ett par kompisar men vet inte om jag vill de längre för att jag känner mig bara ful och misslyckad. Vill bara dö. :((
kan ej läsa ångest utan läser "tentaångest" ist lol.

ska nu vara ont

Skär inte dig själv. Det leder inte till någonting konstruktivt över huvudtaget, du komemr bara få fula ärr du kommer ångra senare i livet.

Har du försökt lära känna folk i din skola?
Om inte försök med det.

Om du redan försökt kanske det kan vara läge att överväga att byta skola?
Ja men jag har vänner i skolan som jag älskar och vill inte byta för att de är där och så men de har inte varit i skolan den hära veckan.

och nej jag kan inte lära känna de efter som att de inte vill lära känna mig efter som att de klallar mig för emo o emo punkare. Och om jag nu är de varför får jag inte bara vara de då?+

Spana också in:

The_joker:

Ja men jag har vänner i skolan som jag älskar och vill inte byta för att de är där och så men de har inte varit i skolan den hära veckan.


men ÅÅÅÅÅÅH
palla vara emo för att man varit ensam EN (!) vecka.

eller okej, klart man kan tycka att det är asjobbigt under veckan, men man behöver inte göra det värre än vad det är.

Tickstart:

har totalt jävla omöjligt för att skada mej själv, försökte sticka hål på typ en blåsa eller nåt med en nål, kunde ej, går bara ej


seriöst? jag är världens största sadist när d kommer till att sticka hål på blåsor och dylikt [blush]
Tickstart:

alltså vad är grejen med att skära sej, fattar verkligen ejmen för mig är de mest för att jag mår piss och så och har gjort jätte länge men vill inte vissa de utåt eller gå runt o säga de till folk men om jag skär mig så känns de nästan bättre för att jag vissar de. DE ÄR INTE SÅ ATT JAG GÅR RUNT OCH VISSAR MINA ÄRR men jag ser de och mina närmsta vänner vet och de är de som räknasBlivande_japan:

palla vara emo för att man varit ensam EN (!) vecka.


de var inte så jag menade. jag har blivit kallad de sen typ 5:an för att jag har en stil. Vilket inte folk i min skola accepterar.
The_joker:

de var inte så jag menade. jag har blivit kallad de sen typ 5:an för att jag har en stil. Vilket inte folk i min skola accepterar.


förlåt, jag uttryckte mig fel, det jag menade var:

palla bli helt förstörd för att man känt sig ensam en vecka
drama queen much

Tickstart:

men ja beror på, om man kan göra med naglarna eller ej, men litar ej på främmande föremål som nålar etc


men nej, naglar är ju bara sadistiskt, nålar gör det mkt enklare! [sad]
Tickstart:

alltså vad är grejen med att skära sej, fattar verkligen ej


Ett sätt att dämpa och därmed ha kontroll över ångesten. När den är som värst är den fysiska smärtan obefintlig i jämförelse med den psykiska. Därför kan man avleda den psykiska smärtan genom att använda sig av den fysiska.

En annan anledning kan vara att visa sitt lidande för andra om man har svårt att öppna sig och visa sitt riktiga mående för omgivningen.

Ett inre självhat som går överstyr.

...Finns många fler anledningar. Nej, jag skär inte mig själv men jag använder fysisk smärta ibland för att dämpa ångesten.

The_joker:

Jag vet fan inte vad jag ska göra.


Det är bara temporärt det här måendet. Du kommer må bättre om någon dag. Försök göra något som brukar få dig på bättre humör. Finns det sånt du kan göra nu?