Forumet - JÄVLA SKITUTSEENDE [mad]

JÄVLA SKITUTSEENDE [mad]

361 0 27
[mad]

Hur ska jag bli glad i mitt utseende?

Just nu känner jag mig som en rätt ful kille. Haha. I know, cliché, klee-shay

Jag är rädd att om jag lägger pengar på kosmetiska ingrepp eller annat sånt kommer jag bara hitta nya fel med mitt utseende, för jag tror det bottnar rätt mycket i dåligt mående.

Men jag skäms för att säga att jag tycker jag är ful. Jag hatar när andra människor säger “åh vad ful jag är!” när de i själva verket ser okej ut. Eller ännu värre, bra ut.

Jag är äckligt smal. Tycker jag. De allra flesta säger att jag ser för smal ut. Men eh... går inte upp. Har varit stabil på 54 kg plus minus 2 kg då och då i flera år nu. Är 176 cm lång.

Jag har hår på fel ställen. Har inte tillräckligt med hår på huvudet tycker jag. Känns som att min panna blir större och större för varje år. Vill ha tillbaks en lugg :( Sen vill jag inte bli len som en bebis heller, vill bara få mindre hår på min kropp. Men eh, antingen eller får man ju ha i denna värld. Piss, fan och skit också.

Mina tänder är gula. De ser gula ut iaf. Det ser ut som att jag dricker en helvetes mycket te, rödvin och kaffe (gör inte det), röker och snusar och skit, men det gör jag heller inte. Tar faktiskt hand om mig själv. På tal om tänderna är de ojämna och gah, ser ju

Min näsa är deformerad. Den är alldeles för stor. Jag ser tölpisk ut. Mina läppar för små. Mitt ansikte är täckt med antingen finnar eller ärr efter finnar, och inte får jag nån hjälp för det (“Det skulle äventyra ditt psykiska välbefinnande”)

Det var väl det jag främst är medveten om.

Så vad gör jag för att börja tycka om mitt utseende?

Spana också in:

jason:

Men jag skäms för att säga att jag tycker jag är ful. Jag hatar när andra människor säger “åh vad ful jag är!” när de i själva verket ser okej ut. Eller ännu värre, bra ut.


hatar sånt med

isola:

men börja träna då ist för att sitta här och gnälla


[love]ska,när jag kommer hem igen om 3 veckor!
Det bästa du kan göra är väl att försöka tänka på de saker du tycker mer om med dig själv. Om man hela tiden tänker att man är ful och värdelös så blir man det åxå. Det är bättre att tänka på dom possitiva sakerna!

Och om det inte är något alls med ditt yttre du gillar så får du tänka på sånt du gillar med din personlighet! Attraktion till en annan människa sitter oftast inte bara på utsidan. [wink]
Om man mår så dåligt över sitt utseende, så tycker jag att man borde först ta reda på vart problemet ligger.. Ligger det bara i dålig självkänsla, att du kanske har en felaktig självbild.. Om det skulle vara i mot förmodan, att du tycker att du är oattraktiv, så finns där faktiskt grejor man ändra på...

KOSMETISKA SOLUTIONS (OBS: Jag försöker inte på nått sätt genom detta, att minimera dina problem):

* Håret, är väl bara till att låta växa och gå till någon bra frisör..
* Kroppen = Dietist + Personlig tränare
* Tänderna, skaffa tandställning(under 19 så bekostas det av landstiget) och blektänderna (Gosmile tekninek, kostar ungefär 3900kir)
* Hyn = Boka en tid hos hudläkare, så att du kan få hjälp med acne, och sen eventuellt någon laser, eller hudslipning för att ta bort ärren.

* Sen en viss mån av plastikkirurgi kan bekostas av landstinget, annars finns det speciella medical lån för just pkk..