Forumet - Jävlas inte med sionisterna i Israel [no-no]

Jävlas inte med sionisterna i Israel [no-no]

597 0 12Många har säkert redan sett denna underbara scen från dokumentärfilmen Where in the World is Osama bin Laden?, men den kan nog räknas som en riktig klassiker ändå [cute]

Dold text: Kom ihåg att det är skillnad på antisionism och antisemitism. Antisemitiska kommentarer tas därmed bort.
vill anställa en revisor med judiskt påbrå på grund av dennes kompetens, behandla denne med värdighet och jobba intensivt för att uppnå goda arbetsförhållanden och en trevlig arbetsmiljö.

insisterar dock på att en judisk stat är en av de finare perversioner av den judiska tron som praktiseras, men att en bättre placering av denna stat är någon annanstans än i mellanöstern. föreslår utah, som då kan byta namn till jewtah. hilarity ensues.

Spana också in:

Djeydjey:

Kan du förklara på vilket sätt dessa män är sionister?


1. Alla är judar.

2. Robert Aschberg har stor medie makt och störst makt har Bonnier familjen. Carl Johan Bonnier som exempel.

3. Leif Silbersky är en lukrativ kändis advokat som sätter rövare och mördare på milda straff, nästan alltid bara folk som egentligen är skyldiga som anlitar denna rättvise häcklande jude.

4. Det här var egentligen oseriöst, men det ligger mycket bakom Bonnier och Aschberg. Skulle inte påstå att Aschberg är zionist, men han är i varje fall kommunist.
Arazoid:

Det här var egentligen oseriöst


"Okej" [tired]

Arazoid:

Skulle inte påstå att Aschberg är zionist, men han är i varje fall kommunist.


Har varit, i alla fall. Ser inget samband däremellan. Judar har i alla tider anklagats för kapitalism, Stalin deporterade judar från Sovjet och Sovjet har stödde Palestina från Israels självständighet till Sovjetunionens fall.
Djeydjey:

Har varit, i alla fall.


Ändå anses det vara intressant när en Sverigedemokrat varit med i en vit-makt rörelse förr i tiden? (och försök inte att dra paraleller mellan Nationalister och nazister). Jag kan påpeka att Aschberg inte har lämnat sitt kommunistiska förflutna även om han nu säger sig ha lämnat rörelsen, så fördömer han den inte. Att han sen jobbar för den fascistiska extremvänster propaganda tidningen Expo visar ju redan där att han fortfarande är en aktiv kommunist.