Forumet - Jävligt kär :p

Jävligt kär :p

319 0 20
Ok.

Hej, jag är ny på Ungdom.se, men jag har ett problem. Jag är kär i en tjej i min klass, men jag är satans blyg. Tänker på henne hela tiden, när jag vaknar tills jag somnar. Hon är inte direkt den mest populära i klassen, men hon har ett par vänner tror jag.

Vi pratar med verandra ibland, ler åt mina skämt bland. Tjejen i fråga ser ut att vara stark vän eller kanske t.o.m flickvänn med en annan kille, o det göt ont o så. Svartsjuka? Jag vet fan.

Jag och hon e inte ett 'par' om man säger så, men det är det jag vill men jag har alltid varit blyg och så. Vet inte hur man ska säga! Vet inte om hon gillar mig med.

Jag är helt desperat, all hjälp skulle va bra [smile]

Spana också in:

Fremmy:

Hon är inte direkt den mest populära i klassen


There you go, jättelätt att bli asbra kompis med henne då säkert. Du kan ju börja med att typ le åt henne och så, då behöver du inte prata, och sen få hennes nummer så blir det bra.

Fremmy:

Svartsjuka?


Antagligen ja, inte så konstigt.[smile]
Fremmy:

Hej, jag är ny på Ungdom.se,


Välkommen! :3

Vad ovanligt trevliga alla var i den här tråden.

Fremmy:

Tjejen i fråga ser ut att vara stark vän eller kanske t.o.m flickvänn med en annan kille, o det göt ont o så.


Om det kommer upp ett tillfälle där det passar, säg om ni sitter bredvid varandra och hon snackar med den där killen och sen går han iväg nånstans så kan du ju fråga typ "är ni ihop eller?" utan att det verkar misstänksamt eller så. :9