Forumet - Jag (20), Hon (15).

Jag (20), Hon (15).

3608 0 17
Hejsan!

Tänkte höra mig för vad UG-eliten har att säga om mitt lilla "problem". Here goes...

Jag är en kille på 20 år som på senare tid haft kontakt med en tjej som är 15 år (Fyller 16 snart i år). Har nu börjat få lite känslor för henne!

Hon har från början tydligt förmedlat att hon är intresserad av mig.. snackat om att mysa tillsammans, ligga o.s.v. men jag har tagit avstånd från allt det p.g.a. hennes låga ålder. Det är ju trots allt 5 års åldersskillnad mellan oss. Nu kanske inte 5 år är sån big deal om man är 30 respektive 35 år, men i tonåren tycker iallafall jag att det är ganska mycket!

Vad tycker ni om det? Spelar det någon roll?

Jag umgås dessutom enbart med 19-25 åringar och kan ju bara tänka mig vad de skulle säga om jag började träffa en 15 åring. (Vet att man inte ska bry sig om vad andra tycker och det brukar jag normalt inte göra i de flesta situationer.. men i just den här situationen kan det inte hjälpas).

Vad skulle ni säga om er 15 åriga vän (tjej) blev tillsammans med en 20 åring (kille), eller tvärtom, om er 20 åriga vän (kille) blev tillsammans med en 15 åring (tjej)?

Endast seriösa svar tack!

Tack på förhand!

Spana också in:

Personligen tänder jag på kvinnor som är mellan 30-35, är själv 20..

Tycker inte det du beskriver är konstigt, är hon tillräckligt mogen enligt dig så kör på, det är ju fullt lagligt! [cheers]

Minns när jag var 10-12 nånting och tände på 20-åringar. [blush] Tycker det känns värre av någon anledning när män runt 30 tänder på 20-åriga flickor. [sad]
Folk kan vara skeptiska och lätt misstänka att den äldre inte är förälskad utan bara vill ha sex av den yngre (och eftersom killar enligt tradition anses mer sexfixerade än tjejer är kombinationen äldre kille yngre tjej på det sättet mer utsatt för de misstankarna), men det är ju egentligen en fördomsfull inställning. Det är personligheten som avgör mognaden och inte åldern; känslorna kan vara uppriktiga eller falska oavsett ålderskombination; och det är ömsesidiga känslor som bör få avgöra när man ska inleda en relation.
Knegarn:

Haha! Ja kunde tänka mig nått sånt ja ... (:


ja men anledningen till att jag skulle säga att det var en dålig idé är för att jag vet hur jag var när jag var 15. Såg inte precis förhållanden som något seriöst då.
Men det betyder ju inte att hon är likadan
Knegarn:

Jag umgås dessutom enbart med 19-25 åringar och kan ju bara tänka mig vad de skulle säga om jag började träffa en 15 åring


vissa 15 åringar ser faktist ut att vara mycket äldre, ser hon ut att vara 20 så tycker jag att du ska satsa på det, men om hon ser ut att vara i 14-15års åldern så är det inget vidare
Var 14 år (skulle fylla 15 samma år) när jag träffade mitt ex som då var 20, det höll i bra många år och vi bodde ihop o.s.v. Var ej speciellt många som reagerade på det då, med undantag för mina föräldrar.

Är samma åldersskillnad mellan mig och min nuvarande sambo men nu är jag ju några år äldre, så det är väl inte alls konstigt eller ovanligt.