Forumet - Jag 93a hon 96a?

Jag 93a hon 96a?

952 0 66
Hej!

Nu är det så att jag har träffat en tjej som är 96a, och har fyllt 14. Jag själv är 93a och fyller i december så jag är 16.
Hon är väldigt mogen för sin ålder och är väldigt söt.

Nu undrar jag om ni tycker det är okej med tanke på ålders skillnaden att ha ett seriöst förhållande med denna tjej?

Spana också in:

Hon går i 7:an, snälla någon?!
95:a och 94:a hade vart okej, men vafan? EN 96:A?! Det är typ nu hon blir mogen och kommer in i puberteten. Angående knewling vill jag inte ens kommentera, usch. Lovar att få i din omgivning kommer tycka att det är okej, och tror inte hennes föräldrar blir så glada heller. Förresten ser de många tjejer upp till äldre killar i den åldern som hon är i, och därmed blir det lite status att ha en pojkvän som gå i gymnasiet.
Eller så är det att jämnåriga pojkar är för omogna, det brukar jag höra från tjejer i min klass(åk9) som trånar efter 17 - 18-åringar..
Fragan:

Nu undrar jag om ni tycker det är okej med tanke på ålders skillnaden att ha ett seriöst förhållande med denna tjej?


Jag känner en som upprepade tillfällen haft relationer med samma ålder på de inblandade som du har. Jag och alla jag känner tycker det är lite euw över det hela. Dock är åldersskillnaden densamma för minpojkvän och mig, fast uppåt om man säger, och det tycker de allra flesta är ok.

Antar att jag menar detta: ÄCKLIGT MED 93+96 I SYNNERHET ATT FÅ HÖRA REDOGÖRELSE FÖR HUR HON LÄT UNDER SEX. Skona dina vänner från det, tack på förhand.
karin_gson:

Relation? JA! Sex? NEJ, inte ännu, vänta med det. 15 ska man vara precis som andra skrivit.


Håller med citat ovan. Sex (risk, barnafödande) i denna ålder kan leda till skador på tjejen då kroppen förmodligen inte är färdigväxt. Detta kan orsaka problem för livet för tjejen. + plus att det är inte tillåtet då åldern måste vara 15 eller 18 kommer aldrig ihåg vilket av dem det är som gäller.