Aviseringar
Rensa alla

jag älskar honom inte tillbaka


Ämnesstartare

Har träffat en kille som går i min parallellklass nu ungefär 3 gånger, och jag tror verkligen att han börjar få känslor för mig, men jag känner inte samma sak tillbaka. Tror inte riktigt att han är min typ, men vet inte vad jag ska göra utan att såra honom alldeles för mycket. Han har liksom redan träffat min familj och jag hans och vi har hånglat när vi träffats, men saken är den att jag inte känner något. Jag ville gilla honom eftersom jag känner en sån stor press när alla mina vänner har en pojkvän, men det känns verkligen inte rätt. Hur ska jag säga det till honom? 


   
Citera

Bara spotta ut det, Kärlek är som ett plåster ibland hjälper det att stoppa blödningar och infektioner men när plåstret trokar så måste man byta ut det.

Han kommer inte förstå det först, Det är få som gör men säg det rätt ut och sedan låter du det ta sin tid så kommer han att förstå. Viktigaste efter allt är ju ditt välmående och inte hur någon annan mår.

Lycka till! 


   
SvaraCitera

säg de bara rakt ut med lite ledsen min, typ om han säger att han gillar dig osv så säger du eh jag känner ingenting, får inte säga de utan att såra ett hjärta som fastnat, kanske gillar honom som kompis? då är ju de en liten tröst kanske


   
SvaraCitera

Gör som alla andra och gör ingenting alls åt det, låt honom hållas och fortsätt ha kontakt osv. så att han kan bygga upp en illusion om att saker går bra och att han är på väg att bygga upp en kärleksrelaterad relation till dig "någon gång snart", ju längre du låter det pågå ju större kommer fallet för honom att bli när du en dag plötsligt inleder en relation med någon du finner mer passande.
Människor som får känslor för folk som inte är intresserade får skylla sig själva och lära sig hur hemska deras liv är på egen hand enligt rådande social konsensus.


   
SvaraCitera
durga

Inte Jung: Människor som får känslor för folk som inte är intresserade får skylla sig själva och lära sig hur hemska deras liv är på egen hand enligt rådande social konsensus.

Hjärta puss.


   
SvaraCitera

Känner igen mig, är själv i ungefär samma situation som du. Förutom att det inte gått så långt som till hångel och så. Men det finns hur som helst en person som verkar vara himlastormande förälskad i mig, men jag känner inte alls samma sak och jag har ingen aning om hur jag ska säga eller visa det. Tyvärr har jag inte några tips att ge dig då jag själv känner mig helt rådvill, men jag får helt enkelt hoppas att allt går bra för dig. Kram.


   
SvaraCitera