Forumet - Jag är bisexuell tjej

Jag är bisexuell tjej

5295 5 15
Jo okej jag är snart 16 år och jag är bisexuell, mer lutad åt homosexuell dock. Jag känner verkligen att jag är "redo" nu att gå in i ett förhållande med en tjej. Inte bara sex utan ett riktigt förhållande liksom. Lusten efter en flickvän är så stor att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Problemet är bara att jag inte vet vart jag ska "leta" , det finns ingen i min omgivning som jag vet är lagd år det hållet och även om det gör det så vill jag ändå träffa någon ny, helt ny.

Jag har försökt internet, men det slutar bara med att en massa kåta killar raggar istället och det är inte vad jag är ute efter.

Så min fråga till er är om ni har några tips på hur jag ska gå till väga?

Spana också in:

LillaBob:

Mm, känns som att det finns rätt många fake-bi/lesbiska också. Av någon konstig anledning.


Ja, jag anser att det är lite jobbigt och löjligt. Tror däremot att de vill testa, lite oskyldigt men utan hänsyn för andras känslor.
Killar är för det mesta jobbiga i yngre åldrar genom att de inte vet vad man vill ha ifrån dem, att de bara är ute efter sex(om man är i TS ålder) samt att de byter önskningar om livet och vad de vill, att man måste anpassa sig eller säga nej till att göra det.