Forumet - Jag är en dummerjöns som blir arg på alla jag gillar

Jag är en dummerjöns som blir arg på alla jag gillar

357 0 14
Jag bor 10min från mina päron just nu, har bott så sedan oktober, och jag har vart så jääävla irriterad på de senaste tiden för vi träffas alldeles för mkt än vad jag pallar med.

Nu har de vart i Las Vegas i 2 veckor o jag tyckte det skulle bli kul o träffa de igen idag, men det tog inte långa stunden innan jag var upp över öronen irriterad på de igen. Jag har huvudvärk o känner en hemsk irritation, vill få en 2 veckors paus till [sad]

O nu fick jag detta meddelandet på facebook:
Image

O min reaktion blev ba
ÅÅHH JÄKLA PANTADE IDIOT [mad][mad][mad]

[n] Jag är så dum

Blir arg på människor o tycker de är korkade utan att de gjort nåt fel. Känner mig pantad själv nu. Samtidigt som jag tänker så, är jag fortfarande sjukt irriterad över det där fucking facebookmeddelandet. Vad göra? [sad] Hur gör ni kära umare när ni blir irriterade? Hur kontrollerar ni? Går det? Är jag en idiot?
Jag är oftast sjukt irriterad på mina föräldrar, har precis flyttat hem efter att ha varit internatelev i tre år. Alltså, det går bara inte. Orkar inte ha dom runt mig hela tiden, blir less så fort de pratar med mig, så jag drar mig bara undan och är osocial istället. Ingen bra lösning, men ah. Det funkar när det gäller föräldrar, men kanske inte vänner i längden. Är rätt less på vissa av mina vänner också, fast då har det ju sina anledningar.

Ibland är man lite tjurig utan anledning bara, det blir nog bättre snart! [smile]

Spana också in:

Isawien:

Jag är oftast sjukt irriterad på mina föräldrar, har precis flyttat hem efter att ha varit internatelev i tre år. Alltså, det går bara inte. Orkar inte ha dom runt mig hela tiden, blir less så fort de pratar med mig, så jag drar mig bara undan och är osocial istället. Ingen bra lösning, men ah. Det funkar när det gäller föräldrar, men kanske inte vänner i längden. Är rätt less på vissa av mina vänner också, fast då har det ju sina anledningar.Ibland är man lite tjurig utan anledning bara, det blir nog bättre snart!


ooo jaa du fattar precis haha. som tur är så bor jag inte i samma hus som de, det hade jag aldrig stått ut med. ett par jobbiga timmar på eftermiddagen är mer än nog!!


Lounge:

fattar ej vad som var fel i meddelandet från facebook


frukt:

ville du baka fler sorter?


asso nää jag fattar inte heller vad om var fel, blev bara arg. Svarade snällt i alla fall. Men allt det hon skrev var bara så pantat. Liksom jag bakar typ 150 cupcakes i veckan o har gjort det hela sommaren, oftast 5-8 olika sorter per dag. O hennes företag arbetar med något helt annat. Jag har inte ens hört något om en planering att vi skulle baka till ah skitsamma egentligen behöver inte dra allt det.

Men känner mig jättedum o behöver verkligen lära mig att inte bli så arg och irriterad hela tiden.
Lounge:

hon menar ju inte illa.. hon vet ju inte om att du inte har ngn lust att baka cupcakes


nej asso det är inte det att jag inte vill baka cupcakes utan det är det att hon antyder i meddelandet att det skulle vara jobbigt på nåt sätt att baka många sorter. men det spelar ingen roll egentligen, var bara ett exempel.

jag vet ju att jag är elak som blir arg. o jag vill verkligen kunna kontrollera mig så jag inte blir så arg. men vet inte hur jag ska göra [n]