Forumet - Jag är en idiot...

Jag är en idiot...

1350 0 18
Jag kan inte prata med min storebror längre utan att få ångest. Jag fattar inte varför. Vi var jätte bra kompisar förut.
Det började för kanske 2 år sen. Jag störde mig som fan på honom för han hade det så jävla bra. Gick i en bra musikskola och fick spela musik hela dagarna. Träffade massa trevliga människor och hade det skit kul medans jag gick i en jävla rövskola med massa idiotlärare och dumma elever. Jag hade ingen jag kunde prata med. Jag mådde skit dåligt en period.
Och så slutade jag umgås med honom. Pratade minde och mindre med honom och sen slutade jag till och med att se honom i ögonen. Jag har behandlat han som skit i 2 år. Jag fattar inte vad jag håller på med... jag är en idiot. Mamma och pappa mår skitdåligt av det här... Mamma säger att hon nästan vill ta livet av sig p.g.a detta. Det hon inte vet är att det är jag som hela tiden totalt ignorerat honom. Om jag berättar det för henne är jag rädd för att hon kommer bryta ihop och bli skit arg på mig. Hon säger också att om inte vi börjar prata med varandra snart så sätter hon oss i terapi. Det kommer inte jag klara.

Kan nån hjälpa mig med det här?

Spana också in:

Kaewt:

Alltså, hon säger att jag inte fattar hur det känns för en mamma när hon vet att sina två söner inte pratar med varandra... Sen kanske hon överdrev lite det där med självmord.


Men fortfarande.
Det är liksom inget ovanligt [tard]
Men börja snacka med honom igen bara sådär? ni börjar bråka lite, skrika, gråta sen kramar ni varandra.