Forumet - Jag är 14 år och är ihop med en tjej som är 12-13 år

Jag är 14 år och är ihop med en tjej som är 12-13 år

7485 2 11
Hej, jag är ihop med en tjej, jag är osäker om hon är 12 eller 13 år och jag är 14 år. Jag går i 8an och hon går i 6an. Kan vi fortfarande vara ihop? Dessutom vill hon ha sex och jag har aldrig haft sex men vet inte riktigt om jag vill ha sex med en tjej som går i sexan. Vad tycker ni jag ska göra? Klassas jag som en pedofil ifall jag är ihop med henne?

Kommentarer (3)

  1. Kolla, Om en av er är över 15 och den andra under 15 så döms den äldsta (över 15) till pedofili, men! om båda är under 15 så döms ni till "otukt". Alltså blir båda dömda till något straff ( vet tyvärr inte vad det kan bli för straff) Jag rekommenderar att ni väntar till båda är över 15, om ni är otåliga så kan ni mysa och typ tafsa på varandra eller masturbera tillsammans (alltså runka/ pulla varann), jag tror inte att ni kan dömas för något då. ;) lycka till och fråga dina föräldrar om du undrar nåt. kom ihåg att pappan är hjälpsammast om barnet är en kille och mamman om det är en tjej. Lycka till ännu en gång! :D

  2. En sak till också, ni döms bara om ni upptäcks eller att någon får reda på det! Om du får utlösning (förmodligen) eller hon får mens, LÅT BLI!! DÅ är det bättre att "mysa".

  3. Nej den döms inte till "pedofili". Herregud. Man kan dömas till våldtäkt eller sexuellt utnyttjande, men det finns undantag ifall åldersskillnaden är väldigt liten och ifall man som i TS fall är ihop. Pedofil är man ifall man är en vuxen person som tänder på barn som inte genomgått puberteten. Man kan inte dömas för "pedofili". 

Senast ändrad 12 Jul 2014, 18:22 av Zymba
Tråden har 11 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Ni är båda under 15 och därmed klassas du knappast som pedofil enligt lag. Annars är pedofil namnet på en könsmogen person som attraheras av en icke könsmogen person, dvs ett barn. Men det är oavsett er ensak om ni har ett ömsesidigt förhållande. Om du inte vill ha sex med henne så behöver du inte ha det bara för att hon vill. Det är ingen skyldighet eller plikt för dig att ha det. 

Spana också in:

är oxå en tjej vid 12 år men är knappast intresserad av sex. Åldern spelar ingen roll bara ni älskar varandra. visst kanske inte 7 års mellanrum men 1-4 är ju inte så farligt. Om hon vill ha sex med dig kanske det är det hon är ute efter. Du kanske borde prata med henne. Och du räknas inte som en pedofil bara för att du är 2 år äldre än henne. Om du har sex med henne räknas du inte som pedofil. Om hon vill och du vill så tycker inte jag du är det. Men om du inte vill ha det ska du inte det heller. Skaffa en tjej som är mer som du. Jag må vara 12 år och är tjej men jag är nog fan mer kille ska jag säg. älskar tv spel! har alltid velat vara en kille men är inte lesbisk. ;) Hoppas du får stöd av mina tips :)
Men guuud ni borde lära känna varandra. Du sa nyss du vet inte om hon är 12 eller 13 tjaaaa du verkar inte känna henne tillräckligt bra för att ha sex. Om ni ska göra det gör det inte när du är 15 år. För att om ni gör slut och hon blir sur och så där kan hon anmäla. Hon kan berätta för sina föräldrar eller liknande som anmäler dig. Tänk på de! Jag går i sjuan och gud att hon har behov av sex. Starkt av dig som går i åttan att lixom säga nej, bra där!
Va? Pedofil? Var det bara jag som läste tråden på flashback när det var pedofiler som satt och diskuterade. Då snackar vi liksom typ folk över 18 som fantiserar om folk under 12 iallafall.
Vänta inte tills du är 15 och hon 13, då är det olagligt.