Forumet - Jag är 17 år, och min mamma kan vara gravid :(

Jag är 17 år, och min mamma kan vara gravid :(

3398 1 17

Min mamma är 38 snart, och hon säger att hon kan vara är gravid. Jag har en yngre bror, Daniel, som fyller 15 år i januari. Min mamma är rund i magen och har typ varit det i 4/5 år, nu påstår hon att hon kan vara i 4de månaden eftersom det var då hon hade sex med min 61-åriga pappa! Det är så äckligt! 

Jag mår skit dåligt, hade jag varit 7 så skulle jag vara glad men som 17 åring...Jag vill bara flytta härifrån. På något sätt känner jag att jag ska bli gravid, jag vet inte varför jag känner så...Varför mår jag såhär? Jag känner mig vilsen! 

Spana också in:

Det är rätt normalt för äldre syskon att bli förvånade och inte veta hur de ska reagera om de i nästan vuxen ålder får höra att deras föräldrar planerar ännu ett barn. Däremot tycker jag följande:

1: Försök att se det som en positiv grej att dina föräldrar fortfarande är attraherade av varandra. 61 kanske känns som gammalt nu när du är sjutton, men jag lovar att när du själv kommer upp i åldrarna lite kommer du tycka att det är fullständigt naturligt och underbart om du kan ha ett givande sexliv då. 

2: Bli absolut inte gravid.

Visste du att det är NYTTIGT för äldre att ha sex. Liksom om du inte hade varit född än och din mamma fick dig nu skulle du straffa henne då? Du verkar väldigt omogen 
hzlzna: Min mamma är 38 snart, och hon säger att hon kan vara är gravid. Jag har en yngre bror, Daniel, som fyller 15 år i januari. Min mamma är rund i magen och har typ varit det i 4/5 år, nu påstår hon att hon kan vara i 4de månaden eftersom det var då hon hade sex med min 61-åriga pappa! Det är så äckligt! 

FruLiten:
Är ganska säker på att det inte är för gammalt att bli gravid som 37åring om man är frisk. 


penja:
Det är inte gammalt. Det är väldigt vanligt numera, att bli gravid i den åldern. 
att det är vanligt innebär inte att det inte är gammalt. har haft den här diskussionen för många gånger redan, dock, och det här är inte riktigt rätt tråd för det. fortsätt i pm om ni vill.