Forumet - JAG ÄR FAKE

JAG ÄR FAKE

247 0 22
jaha har lurat inprincip alla som ja har försökt prata med.. tog tabletter, sa att ja inte ville dö men klart som f*n ja ville. försökte att skära av mig handlederna med klarade de inte..gick till BUP 2 ggr 1a gången gick väl bra men kunde bara inte säga som de va,orkade inte. 2a gången som att spela teater.. vet inte varför men. går till skolkuratorn 1-2 ggr veckan säger att allt e ok.. inget mer. ingen vet. orkar inte mer kan göra vad som helst när som helst. när någon frågar har ja inga svar.
ja har inget att klaga på så varför, varför känner ja såhär varför villja inte mer..HJÄLP PLZ[cry]

Spana också in:

Försök få kontakt med helt vanliga personer som upplever/upplevt samma problem och förstår dem bättre än "utbildade" personer på t.ex. BUP. Det finns ett flertal här på UM som jag har sett lite här och där som har sagt att de finns till om man behöver prata.

Men i stort sett annat så tror jag du får leva på hoppet för morgondagen att allt kan fixa sig då. Efter varje dag kommer natt, och efter varje natt kommer dag, likaså, om det går upp, kommer det att gå ner. Livet är ofta skit, alldeles för ofta, jävligt mycket mer neråt än uppåt. Du hittar säkert sätt att få hjälpa på. [y]
WeeSC:

Det jag vill få sagt är att det absolut inte är lätt att ta livet av sig.


När jag säger att det är "lätt", menar jag rent teoretiskt sätt. Vill du verkligen dö som exempel så varför slitta handlederna när halspulsådern vore dubbelt så effektiv? Som en sa - "Jag vill dö, smärtan det tar för mig att åstadkomma är inget i jämförelse med den att leva vidare".