Forumet - Jag är ful :(

Jag är ful :(

505 0 13

Jag är jätte ful, de säger alla förutom mina bästa kompisar, inga killar tycker om mig, jag har massor med finnar och fula tänder och en jätte stor degklump mitt i ansiktet, folk kommenterar ofta det och då blir jag jätte ledsen och jag har massor med leverfläckar oxå i ansiktet så folk kallar mig för typ prickikorv och sånt :( jag har inga snygga kläder som de andra i skolan för mina föreldrar säger att vi inte har råd och jag har inget Mac book dator och därför är alla utom mina vänner super taskiga mot mig D: jag är med typ dom smarta tjejerna men jag är inte ens smart! Jag är totalt urblåst och jag är inte rolig heller och jag ska börja åttan och jag har aldrig ens kysst nån!!! :*(

Spana också in:

Jag kysste en kille för första gången förra fredagen. Jg hade en alldeles för stor bandtröja, som inte var anpassat till mina få kvinnliga former. Inget smink, som vanligt

Jag hade långbyxor. Smutsigt hår. Var svettig, hade inte duschat den dagen. 

Var på festival. Han spelade gitarr, därför gick jag fram.

Han sa: du var ju söt ju!

Sen hångla vi lite grann ;) <3

Jag tror att om du trivs med dig själv så blir det alltid bättre, det gör jag! Och jag har brister i mitt utseende. Och jag tvivlar på att du är ohyggligt ful, jag har aldrig sett en ungdom som är ohyggligt ful.

Din kyss kommer :) och jag har aldrig känt mig uppvaktad av killar heller. Förrän på min första festival där alla var lite fulla och gillade samma musik som jag.

Om du är utåtriktad och säker i dig själv blir du attraktiv. Förstår du? Lycka till, jag lovar att du är het! Bara din osäkerhet som döljer det :)

Det finns ingen som är helt perfekt till utseendet, Och att du är så ful tvivlar jag på. Sen ska du veta att det finns många i samma ålder som också är oKyssta, det är inget man behöver stressa fram. 

Förresten är utseende något som kommer att ändras när du blir äldre. dina finnar går att ta bort med hjälp av olika medel. Och du kan alltid testa att köpa lite snyggare kläder kanske även klippa håret. Det är onödigt att deppa ihop i onödan!