Forumet - Jag är hjärtlös

Jag är hjärtlös

701 0 20
Du har skrämt bort ditt livs kärlek, han/hon har slutat att höra av sig helt. Ni har under en lång tid aldrig varit ifrån varandra längre än 1 vecka och nu har det gått över den tiden.

Du mår dåligt över det och vill få henne/honom att se dig igen. Men du vet inte hur du ska göra för att det inte ska bli för mycket. Du har redan prövat att sms:a och ringa, men du får inget svar.

Rösta, skriv och diskutera vad du skulle ha gjort.

Kom igen var inte blyga nu, kom gärna med fler förslag!
Hjärtlös:

Ger upp (Du röstade på detta alternativ)


Förmodligen. Låter ju som att det är slut. Det där med "ditt livs största kärlek" är ju bara trams, du kommer träffa fler du blir kär i under ditt liv. Att haka upp sig på en människa och inte kunna gå vidare när det tar slut är bara självdestruktivt. [crazy]

Spana också in:

Hjärtlös:

Skickar choklad och ett handskrivet brev (Du röstade på detta alternativ)


...Eller ge upp.
Det är svårt att gå vidare utan ett riktigt avslut, men är personen en ryggradslös idiot så finns det inget annat än att släppa det.

Att hålla fast vid någon för hårt är bara destruktivt.
Hjärtlös:

Avvaktar en längre tid (Du röstade på detta alternativ)


Trodde att jag och mitt livs kärlek fortfarande var tillsammans, enligt texten... Men om jag hade screwed up och inte får någon respons på samtal etc så passar detta svar väldigt bra:

krasch:

Hjärtlös: Skickar choklad och ett handskrivet brev (Du röstade på detta alternativ)
...Eller ge upp.
Det är svårt att gå vidare utan ett riktigt avslut, men är personen en ryggradslös idiot så finns det inget annat än att släppa det.

Att hålla fast vid någon för hårt är bara destruktivt.


[party]
Hjärtlös:

Övrigt - skriv vad (Du röstade på detta alternativ)


Alternativ ett. Om vi var ett par: Ta reda på huruvida han är upptagen med något eller om det är slut beroende på hur han reagerade när jag skrämde honom. Om jag inte får tag på honom får jag tag på hans kompisar. Om de inte vet något och jag fortfarande inte får tag på honom så skickar jag ett långt härligt mail som förklarar att jag hemskt gärna skulle velat prata med honom för att jag inte vet om det är nu jag ska ut och vrålsupa med mina polare för att glömma sorgen eller om vi fortfarande är ett par. För att det skulle vara bra att veta.

Alternativ två: Om vi inte hade varit ett par till att börja med så skulle jag antagligen gå ut och supa med polarna och ha kul och försöka strunta i honom tills jag kan gå vidare.