Forumet - Jag är inte rasist men...

Jag är inte rasist men...

823 0 75
Har i natt övernattat vid en fisketjärn där jag hade det tvivelaktiga nöjet att småsupa och snacka skit med en tvåbarnsfar från Vällingby som förklarade att han inte var rasist men att det fanns "alldeles för många Svartingar i Stockholm". Hur har Er natt varit samt vad är Er definition av att inte vara rasist?
Ensamvargen:

Blev askalas i vasaparken, åkte hem, spydde, däckade lite på hållplatsen pga asfull, gick hem och somnade naken. Så djävla nice att sova naken, upptäckte jag.


Du gick alltså hem och spydde varpå du gick ut till till en hållplats för att däcka lite och sedan återigen gå hem och där klä av dig på det mesta ekivoka manér och somna in ännu en gång?

aristoteles:

Någon som särskiljer människor baserat på deras ras.


Misstänkte det, en rasist då?

Spana också in:

Jag lade mig runt 22.30, somnade innan midnatt och vaknade för en stund sedan. Blir nog så när man ska vara på plats i en kyrkan (man inte besökt tidigare) klockan 10 idag samt att man inte kunde spela BF3 :(
Innan dess minns jag knappt vad jag gjorde mer än tittade på City - QPR.
Det var min "natt" det.
Xisco:

Innan dess minns jag knappt vad jag gjorde mer än tittade på City - QPR


Just jävlar man har missat en massa fotboll när man varit i busken.

Xisco:

Blir nog så när man ska vara på plats i en kyrkan (man inte besökt tidigare)


Shoppar du efter en schysst församling att ansluta till?

aristoteles:

Det är vad jag anser vara en rasist.


Mycket intressant tanke.
Paseo:

"Det ligger en osynlig, omedveten rasistisk dimma över hela Sverige." skrev jag i min blogg i fredags. Mm!!!! Tolka det hur som.


Så fort man pratar med en full, vit, frustrerad arbetarman i 30-årsåldern så vet man att bara är en tidsfråga innan vissa bruna åsikter kryper fram har jag märkt vid ett flertal tillfällen.

Utspädaren:

Vi måste stå upp för vårt land? Fan gnäller du om dazed.


Jo det är ju klart.