Forumet - Jag är kär i en hetero tjej

Jag är kär i en hetero tjej

2712 1 21
Fan. Det är ett helvete. Plus att hon går i min klass så jag behöver se fanskapet varenda jävla dag [n]

Någon som har upplevt liknande? vore nice om nån har lust att dela med sig. Ibland hjälper det att veta att man inte är ensam iallafall.

Kram på er!
Ensam är du inte. Det är inte ovanligt. Ibland önskar man att tjejer som gillade tjejer eller killar som gillade killar kunde ha ett litet märke på sig så det var lättare att identifiera vilka man får kära ner sig i... men å andra sidan vore det kanske lite dumt. Aningen.

I vilket fall som helst, om hon är hetero finns det nog ingenting du kan göra, tyvärr. Du kan förstås fortsätta hoppas, men antagligen kommer det leda till att det gör mer ont för dig. Det är lättare sagt än gjort att komma över någon, men för ditt eget bästa så borde du försöka! Det känns kanske jobbigt, men det går, och sen kanske du hittar någon annan som det inte är hopplöst med. [blush]
åh tack :)

Hon är dock extremt öppensinnad kom jag på. Kan minnas flera gånger som hon har sagt att hon verkligen verkligen önskade hon var bi. Jag funderar på om hon inte är det bara att det kan vara svårt att skaka av sig standarden som man har fått tatuerad på insidan av skallen av samhället.

Allt detta är mycket rörigt. Tack för att du bryr dig iaf [party]
ardnas:

Kan minnas flera gånger som hon har sagt att hon verkligen verkligen önskade hon var bi.


Det betyder ju antagligen att hon skulle vara tillräckligt bicurious för kanske en sexuell fling, men högst antagligen inte romantisk. Och visst, det är kul med sex hit och dit, men om man är kär vill man ju ha mera. Närheten och allt det där. Det finns ju att tillgå i alla fall, finns ju sjukt många i din/vår situation - jag har också varit där.

Hur gammal är du, om jag får fråga?

Spana också in:

timeisrunningout:

Ibland önskar man att tjejer som gillade tjejer eller killar som gillade killar kunde ha ett litet märke på sig så det var lättare att identifiera vilka man får kära ner sig i...


Jag tänker mig ett tygmärke som alla homosexuella kan bära, kanske en rosa triangel?

Bästa hade ju iof varit om detta marknadsfördes till alla sorters människor, te x här ser vi hur en ortodox jude klart och tydligt ser "Men oj, denna karln är ju Nazist, han kan jag inte låta min dotter vara med!" medans nazisten direkt uppmärksammar det samma tack vare den judiska herrens Davidsstjärna.

Image

Du har nog uppfunnit ett vinnande koncept, med min marknadsföring kan vi tjäna massor med pengar! PMa med tankar och kontaktuppgifter!

Edit:

Krafsade ihop lite fler exempel för att lättare förmedla vad jag menar.

Image

Ledsen för tyskan, skriver naturligt på mitt modersmål.
Nope, du är inte ensam, sitter själv med samma problem *suck* Men vad ska man göra? Håller med om att man önskar att man kunde identifiera andra gay-personer direkt, tyvärr skulle det ju inte precis fungera i praktiken (som vi sett t ex i nazi-tyskland)

Man får gå vidare helt enkelt och dagligen påminna sig själv om att hålla händerna borta ;)
Semi:

Jag tänker mig ett tygmärke som alla homosexuella kan bära, kanske en rosa triangel?


Du inser att jag driver med mig själv också eftersom jag är en bisexuell tjej av judisk härkomst? Sen, för att vara lite seriös, är det skillnad på att själv välja att markera att man hör till en viss grupp, vare sig det handlar om religion, politisk ideologi eller sexuell identitet, och att bli märkt av någon som gör det bara för brännmärkandets skull.

Jämför med tidiga kristna som ritade fiskar i sanden osv.
timeisrunningout:

Du inser att jag driver med mig själv också eftersom jag är en bisexuell tjej av judisk härkomst?


Jag skämtade bara [sad]

timeisrunningout:

Jämför med tidiga kristna som ritade fiskar i sanden osv.


Fast det känns mer som ett sorts thug sign hehe.

Alla homosexuella gör alltid Awkward Turtle eller typ The Shocker för att notifiera närvarande människor att dom är nere med att ha lite homosex!

Image
timeisrunningout:

Måste ju använda stora ord och rationella resonemang för säkerhets skull ändå Tänk om du ej skojat. Började känna mig som en klumpig nazist liksom.


Don't be sad. jag fattade vad du menade om det är någon tröst.

I teorin, iallafall, vore det sjukt nice. Eller att alla som är homo/bi skulle typ se nåt litet ljus över alla som också är det.

timeisrunningout:

Hur gammal är du, om jag får fråga?


16!
Som många redan pekat ut så är du långtifrån ensam. Jag själv sitter i en liknande position. Jag är kär i en tjej i min klass men i mitt fall och i min åsikt är jag inte olyckligt förälskad i henne för jag kan bara inte. Kan bara inte för varför skulle jag vara olycklig för det? Jag kan inte vara olycklig i någon som i hemlighet får mig att le.[smile]

Jag har bara "vetat om" att jag homosexuell i mindre än ett år och det var när jag accepterade att jag gillade den här tjejen som jag blev säker på att jag var homosexuell. Innan henne så var det bara funderingar och förvirringar men nu vet jag. Nu vet jag vem jag är och vem jag skulle vilja vara.[bigcheers]

Man är långtifrån ensam med att gå igenom saker liknande sådant här men jag förstår mycket väl känslan av ensamhet. Jag varken känner någon som är homo- eller bisexuell och jag har inte heller någon nära nog vän som jag litar på tillräcklig för att prata om det här och ofta känner man sig väldigt ensam.[cry]
Hej! Det har hänt mig själv 2 gånger, så du är INTE ensam.

Hon var med i samma politiska parti och superintelligent, världens sötaste leende och finaste kropp och färgglad orginell stil. När vi gick ut i den breda nedförsbacken på vårgatan i vår vackra gamla 1600-tals stad, som låg helt folktom i eftermiddagsljus och hon hade på sig en illrött lysande liten kappa, på sin korta, supersmala kropp och stora svarta kängor på och det framhävde hennes naturligt blonda och mjuka hår. Hon log stort för sig själv och sögs med av vinden och började dansa ned för den branta gatan i den stormiga medvinden och jag dansade med henne i vinden. Så sa hon att efter på fb hon var glad att jag hade kommit med på mötet. För att vara snäll, jag tog det inte jättepersonligt.
Man kan inte hjälpa det liksom.[smile] Det var jobbigt ett tag, speciellt som jag egentligen bara ville vara vänner eftersom att hon var hetero men att jag tror att hon märkte att jag var kär i henne. [n]

Vid ett annat tillfälle var jag ännu yngre och det var nog mer förvirring över en ny vänskap som egentligen nog var kärlek.