Forumet - Jag är klassens...vadå ?

Jag är klassens...vadå ?

4232 0 11
Jo, nu är det snart bara en månad kvar utav min gymnasieperiod och den kommande studenten. Jag har som många andra treor stoooor ångest och absolut inga som helst framtidsplaner. MEN det är något vi inte ska prata om !

På min student ska jag dela ut små brev till mina klasskamrater. Små brev där det enkelt står hur mycket de betyder för mig, hur jag uppfattade dem i ettan och hur de har växt i mina ögon och hur jag ser dem nu. Som rubrik på hela brevet kommer jag behöva en beskrivning utav personerna.
Och det är just det jag nu ber er om hjälp om ! Jag vet att ag borde kunna komma på dessa själv eftersom jag känner dessa människor men just nu står det faktiskt heeelt stilla och skulle behöva lite förslag som jag senare kan utveckla. Det kan vara roligt eller seriöst.
Som exempel:
Klassens...clown
Klassens...teaterapa
osv.

Spana också in:

Strunta i att kategorisera dem om du ska skriva brev. Hur festligt det än kan verka, så är det inte enbart av godo att få epitetet klassens teaterapa eller lustigkurre osv. Inga människor är endimensionella på det viset, och få människor vill troligen uppfattas som det, heller.