Forumet - Jag är patetisk hemorojdbärare

Jag är patetisk hemorojdbärare

3526 0 33
Helt seriöst, jag har en jävla bula som täpper till mitt rektum, fett me jävla läskigt, kan inte bajsa ordentligt och känns konstigt att sitta. Den uppstod under natten till idag, fattar dock inte hur.

Efter att först känt att något inte satt där de skulle när jag satt på jobbet så gick jag på toa och försökte bajsa, när jag torkade röven kände jag att de kändes konstigt. När jag senare kom hem så försökte jag igen, och sedan kollade mig själv i spegeln, vad jag såg var mycket förvånande. Jag har alltså någon typ av hudklump (?) som sitter precis i rektum och sticker till och med ut någon millimeter.

Beskrivning av klumpen: Känns som gummi, gör ont att nypa den, kan inte känna någon glipa runt den så fattar inte hur den sitter fast. Är som en väldigt liten boll istorlek av en spelkula.

Mina spekulationer om vad det kan vara:
1. Jag har svalt tuggumi som har hårdnat till och blivigt till detta och fastnat (innan jag insåg att detta faktist är en del av mig).
2. En förvuxen finne/böld.
3. Hemoroid (har ingen aning om hur de ser ut men gör säkert mer ont).
4. Jag har bajsat för hårt och detta är något som ska vara på insidan.
4.B Det är en tredje testikel som vuxit på insidan av mig (föga troligt men jag brainstormade!)

Saker jag har testar:
-Dra i den, gjorde ont.
-Försöka pressa in den, gjorde ont.
-Bajsa, kom ingen vart.
-Runka, var skönt men påverkar inte denna sittuation.

Hemskt ledsen om det är otydligt skrivet, svarar gärna på frågor eller bemöter hånskratt med ledsen smiley! Helst av allt vill jag ha information om vad det kan vara, hur pass obehagligt det är att låta en doktor undersöka ens anal, osv.

ÄNDRAT 2008-11-05 23:56
wakajwaka:

Ja, detta är också något jag övervägt. Är det möjligt? VAFAN!


"Tjock- och ändtarmscancer ger oftast otydliga symtom. Det första tecknet kan vara att man behöver gå på toaletten färre eller fler gånger än tidigare. Det kan handla om diarréer eller förstoppning som inte går över.

Blod och/eller slem i avföringen kan också vara symtom på cancer. Ibland märks cancern när det gått ganska lång tid som akut smärta. Detta för att cancern stoppar upp tarmkanalen eller att den vuxit ut genom tarmväggen. Blodbrist, trötthet och viktminskning är andra symtom som kan betyda att sjukdomen har gått långt."

http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?Articleid=3153

Spana också in:

dödgrävarn:

Sluta stoppa upp främmande föremål i arslet då


Har inte gjort de, seriöst.

stygg:

de ser ut så som du beskrev och behöver inte göra så ont.
http://www.sjukvardsradgivningen.se/artikel.asp?CategoryID=28579&PreView=


Jag blöder inte och jag käkar ganska fiberrik-kost så borde ju inte få hemoroider, de här är fan för patetiskt om de är hemoroider, fyfan va illa. Så fort jag är av me skiten börjar jag röra på mig mer!
Okej tack för hjälpen alla men jag är bokstavligt talat tårögd, jag sitter stilla så mycket att jag får hemorojder, VEM SKA TA ANSVAR FÖR DET HÄR? [cry]

Seriöst, detta är den mest deprimerande insikten jag någonsin haft. Jag hatar mig själv, var är min rakhyvel?

Någon som kommer ihåg de avsnittet när Kyle får hemorojd och cartman köper ett nöjesfällt? Det fick helt plötsligt en ny relevans för mig, vill se igen.