Forumet - Jag är så ensam

Jag är så ensam

585 0 63
Hej. Jag är 22 år precis och har aldrig haft en flickvän eller ens en tjejkompis eller någon relation med en tjej överhuvudtaget.

När jag var yngre var jag blyg och ville inte ta kontakt med varken killar eller tjejer på grund av dåligt självförtroende och att jag visste att jag var socialt inkompetent. Jag har aldrig varit mobbad och alltid haft ett fåtal kompisar men iallafall några. Sedan när jag var yngre var jag för smal och hade acne som jag inte har problem med längre. Kontakten med mina gamla kompisar försvann för längesen och nu har jag ingen, sitter ensam hela dagarna och kvällarna, förutom när jag är på jobbet då.

Vad ska jag göra för att 'bli normal' och kanske skaffa mig min första flickvän och min första kyss? Jag vill älska någon som också älskar mig, och som inte har krav på snopplängden där mitt stora problem är just nu då det inte går att åtgärda som allt annat.

Vart ska jag börja?

Spana också in:

Åh, våga tro på att det kan bli bättre först och främst!

Du låter som min storebror typ, han är en enstöring som mest sitter framför datorn. Nu har han dock börjat träffa en tjej som verkligen verkar gilla honom!
Våga ta kontakt med folk bara, vad är det värsta som kan hända liksom?

Ge inte upp[y]
DoktorMaJk:

Det är det tråkigaste man kan göra... Det blir alltid så drygt tillsist.


Nä varför det? Man lär känna personen först och sedan efter ett tag börjar man träffas IRL. Om man vill ha ett föhållande så måste man ju lära känna tjejen.

Men, annars kan man ju be någon kompis leka matchmaker och kolla runt om det finns någon intressant tjej som man kan börja umgås med.

(Obs, detta är tips för de som inte är tillräckligt stora att gå ut på helgerna)
Snoarkroaka:

Nä varför det? Man lär känna personen först och sedan efter ett tag börjar man träffas IRL. Om man vill ha ett föhållande så måste man ju lära känna tjejen.


Haha joo, men du vet.. Jag har kört det jävligt länge och det slutar alltid med att tjejen slutar prata med en, hon tappar intresset. Då blir det drygt och då blir det: Hej, vad gör du? inget sj då? osv.. Svarar bara på tilltal.