Forumet - Jag är så himla ful

Jag är så himla ful

1446 1 18
Hej! låt mig vara en attention seeker ett tag. Jag måste bara få ut det här i cyberrymden (eller nåt) jag är så jävla ful! och då menar jag inte den sortens fulhet som går att fixa någolunda, nej min fulhet gör att jag inte kan se någorlunda allvarlig ut utan att skrämma livet ur inte minst mig själv... kan inte heller använda smink (alltså foundation) eftersom min hud liksom rynkas av det. och jaa jag vet att det är små problem, men det är inte så kul att bli kollad på på fel sett, och veta att det inte går att ändras på. Och om det är t någon nytta har jag inget värdefullt på insidan heller, kan inte sjunga med näsan eller spela piano. är officiellt värdelös.

Spana också in:

Spectrum:

jag är så jävla ful!


Det var tråkigt för dig. Det jag känner spontant är att du måste bestämma dig för hur mycket du ska låta det påverka dig. Vad skulle du göra med det där utseendet om du hade det? Skulle du på allvar välja ett snyggt ansikte framför andra livsvärden? Fine, du kommer aldrig vara den snyggaste i gänget. Du kan vara lycklig ändå, såklart.


Spectrum:

kan inte heller använda smink (alltså foundation) eftersom min hud liksom rynkas av det.


Låter som att du använder fel slags smink, för mycket av det eller att du inte tar hand om din hud. Även om du känner dig som ett hopplöst fall utseendemässigt tror jag du kommer milslångt med att vara ren och fräsch. Gå till frisören och få bort dina kluvna toppar, köp en bra hudkräm för ansiktet, plocka ögonbrynen och borsta tänderna. Good to go!


Spectrum:

är officiellt värdelös.


Haha, det vet jag i alla fall att du INTE är. Du behöver en boost i självkänslan bara. Vad har du för vänner och familj? Känner du ingen som alltid får dig att känna dig som en BRA människa? Umgås med henne/honom isf!
Spectrum:

jag är så jävla ful! och då menar jag inte den sortens fulhet som går att fixa någolunda, nej min fulhet gör att jag inte kan se någorlunda allvarlig ut utan att skrämma livet ur inte minst mig själv... kan inte heller använda smink (alltså foundation) eftersom min hud liksom rynkas av det.


så är det med mig också... längtar tills jag blir 18 så jag kan göra några plastikoperationer. bryr mig inte om det är fake, bara så att folk inte skriker "ful" efter mig på gatan.