Forumet - Jag är så jävla less på tjejer

Jag är så jävla less på tjejer

1022 0 122
Som inte kan stå upp för sig själva! Skulle min pojkvän på något vis behandla mig illa, vara svartsjuk och jobbig, slå mig när han var sur eller bara vara ett as. Så skulle han först och främst få en pungspark och sedan skulle han ut genom dörren med huvudet före! [no-no]

Och tjejer som sitter hemma och är svartsjuka så fort killen går ut och gör någonting. [confused] Det skulle aldrig falla mig in. Han får umgås med sina ex, alla tillsammans på en gång om han vill. Jag litar på honom, Herregud. [zzz]

Skärp er.

Spana också in:

Geigerzähler:

Eller så är det just det som har fått mig att inse att män är svin? [zzz]


eh... va?[tired]
män är svin, klart som fan. men du skulle inte se på saken som du gör, eller säger att du gör om du varit med om något riktigt illa. Om du nu trots allt varit det så är det här bara ett försök att försöka hävda att du kommit över det.

men visst, man ska sätta värde i sig själv. du behöver inte klanka ner på dem som kanske inte kan det pga olika svåra situationer tidigare i livet.

Tycker du formulerade dig jävligt osmidigt. men jag förstår ändå vad du menar, killen är inte hela livet, verkligen inte.
lilasmet:

. men jag förstår ändå vad du menar


Jag tror inte att du förstår alls. [zzz] Jag är inte som andra som sitter och sörjer över saker. Jag gör tvärt om, behandlar en kille mig illa så sitter jag inte och tycker synd om mig själv som de flesta gör. Jag försäkrar mig om att det aldrig, aldrig ska få hända igen.
Ett av mina ex var en värdelös knarkare som var otrogen mot mig typ tvåhundra gånger. Var av en gång jag satt i samma rum. Så, när jag väl tog mig ur det förhållandet så försäkrade jag mig om att det aldrig skulle få hända igen. Att en kille skulle ha kontrollen över MIG. [zzz]
Geigerzähler:

Jag är inte som andra som sitter och sörjer över saker. Jag gör tvärt om, behandlar en kille mig illa så sitter jag inte och tycker synd om mig själv som de flesta gör.


du har alltså inte varit med om någonting under ditt liv, för vissa kanske det är en jävligt stor sak om sin kille misshandlar en.. för andra kanske det varit så större av livet.. det är inget man bara kliver över, och gör man det så hinner det ikapp ändå, förr eller senare. du har ingen aning om vad du snackar om.

Geigerzähler:

Ett av mina ex var en värdelös knarkare som var otrogen mot mig typ tvåhundra gånger. Var av en gång jag satt i samma rum. Så, när jag väl tog mig ur det förhållandet så försäkrade jag mig om att det aldrig skulle få hända igen. Att en kille skulle ha kontrollen över MIG. [zzz]


och att någon är otrogen är långt ifrån psykiskt och fysisk misshandel? bra att du kommit från det iaf och sätter värde i dig själv.

men vad jag menar är att alla inte haft det lika lätt, så döm inte dem som haft det jobbigare och tro inte att du vet hur det är. för du har ingen jävla aning[smile]
Geigerzähler:

Jag menar ju självklart inte att man inte får vara orolig. Men om man börjar sätta upp "regler" som att pojkvännen måste ringa en gång i timmen osv.. DÅ är det illa.


Ah, okej. Då är jag med dig. Trodde att du jämställde svartsjuka i den mån om att vara orloig etc med brist på tillit.