Forumet - Jag är så jävla tråkig!!

Jag är så jävla tråkig!!

338 1 14
Seriously, what's the problem?!

Jag är så jävla tråkig att jag inte vet vad jag ska ta mig till, så fort jag hamnar i en situation med en människa så blir det awkward moments osv. Säkert därför jag blir vild när jag dricker och kramas och pussas och dansar för jag har ALDRIG något att säga till någon.

Jag FATTAR inte hur fan man är rolig, vart alla roliga kommentarer folk säger kommer ifrån, den delen utav min hjärna finns nog inte.

Borde gå någon jävla charmkurs eller lär dig få folk och gilla dig kurs så att jag blir helt jävla oemotståndlig.

Just nu så känns det mest som att jag stirrar på folk och tänker MEN VARFÖR GILLAR DU INTE MIG FÖR?!

Vad gör en människa rolig?
LillaSnigel:

Jag är så jävla tråkig att jag inte vet vad jag ska ta mig till, så fort jag hamnar i en situation med en människa så blir det awkward moments osv.


du kanske skulle överväga att börja umgås i kretsar där man inte måste vara så jävla rolig hela tiden för att bli uppskattad.

Spana också in:

LillaSnigel:

Jag är så jävla tråkig att jag inte vet vad jag ska ta mig till, så fort jag hamnar i en situation med en människa så blir det awkward moments osv.


Haha, har samma problem... Har mer eller mindre slutat bry mig nu, försökte vara "roligare" ett tag, blev bara värre :/ Jag brukar vara tråkig med nytt folk, sen blir man "roligare" allt eftersom man vågar släppa loss. Kanske bara att acceptera. Har du vänner, se det som ett bevis på att du är lite rolig i alla fall ;)
elanue:

Har du vänner, se det som ett bevis på att du är lite rolig i alla fall


Haha, kanske är så... Eller så känner de sig jävligt roliga kring mig. :P Jag tar inte mig själv på något stort allvar men folk måste tro det eftersom att jag är SÅÅÅ JÄÄÄVLAAA TRÅÅÅKIIIG!!

Har till och med googlat upp "how to be funny"...
Detta är helt seriöst: du är en av de tjejer jag träffat i mitt liv som jag verkligen, verkligen skulle beskriva som underhållande. På sant alltså, raring.

Jätteofta när jag är med tjejer och jag skrattar mycket och så så kan jag i efterhand komma på mig med att det egentligen inte är tjejen i fråga som är rolig, utan jag själv som är det egentligen. Men du, du är verkligen inte så. puss!