Forumet - Jag är så jävla trött på farsans runkprylar

Jag är så jävla trött på farsans runkprylar

781 0 13
Det är ganska ofta jag går in i badrummet för att ta en dusch eller lätta på trycket samtidigt som jag låter mina filosofiska tankar flöda. Och det är ganska ofta man då ser farsans runkprylar som han brukar lämna framme. Allt från pocketpussy, pulver till den och glidmedel. Det känns så fasansfullt obehagligt att veta att man just gått in i ett rum där ens farsa precis har stått och tagit en handtralla. Det stör mig inte att han gör det, men jag gillar att låtsas som att han egentligen inte gör det och när man ser sådana grejer framme känner man typ obehag.

Och jag vet inte om jag borde konfrontera honom, han är så jävla känslig om saker. Om man säger till honom så ska han alltid '' ja men du då! '' och '' du brukar göra x '' även fast det kanske inte har med ämnet att göra. Och jag ska ju egentligen vara tacksam att jag inte vart bortrunkad. Så vad fan ska man göra?

Spana också in:

Är han singel? Be honom bara att ha det lite mer för sig själv. Alla måste ju runka ibland men det är ju något man ska hålla för sig själv. Du skulle ju annars också kunna köpa dig en sexleksak och lämna den frame så ser han hur det känns