Forumet - Jag är så tråkig

Jag är så tråkig

936 0 14
Hej!
Jag har blivit så tråkig, det enda jag gör är att kolla på filmer eller plugga. Jag har inga vänner utanför skolan. Kanske någon, men har inte träffat henne sedan i sommras. Sedan har jag barndomsvänner men de träffar vi inte så mycket heller. Jag har så tråkigt liv när jag inte är i skolan. För jag trivs jättebra i skolan och har många vänner där men jag har så tråkigt när jag kommer hem. Snälla vad ska jag göra? Jag har heller aldrig haft en pojkvän. Jag har så himla tråkigt liv. Jag har fått några kompisar i andra klasser också, men vågar inte fråga om de vill hitta på någonting för jag har ingenting att säga om vi skulle träffas. Och jag har märkt att jag blivit så tråkig, jag säger ingenting. I skolan kanske jag säger några meningar, jag kan inte bra skämt heller. Snälla hjälp mig, har ni några tips på vad jag kan göra??? Vill inte bara vara hemma.

Spana också in:

kände typ precis såhär hela högstadiet. nu i efterhand har jag insett att det var begynnande social ångest som jag hade noll insikt om men det kanske inte är fallet här. mår du dåligt och skäms om du har råkat säga något dumt, eller känner du bara att du inte riktigt har något att prata om? för helt ärligt så kan man prata om tråkiga saker på roligt sätt också, och om du tittar mycket på film är det väl något att prata om också?
Jag rider och går på konserter, men det är bara en tjej i min klass som rider. Hon kommer jättesällan till skolan. De andra i klassen pratar bara om spel och jag kommer liksom inte på något att säga :( Och de pratar inte med mig heller så det känns liksom som att de tkr jag är tråkig. Jag har förresten börjat 1:an för jag bytte gymnasium. Så jag vill liksom försöka få kompisar men har inget att prata om :(