Forumet - Jag är störd i huvudet

Jag är störd i huvudet

245 0 11
Så fort tjejer visar ett genuint intresse för mig så blir de ointressanta i mina ögon. Då hittar jag genast en massa fel på dem och tänker att de kanske inte var så värst bra, trots allt. Varför blir det alltid så här? Känner någon igen sig? Finns det något jag kan göra för att motverka det här och inte sabba för mig själv, jämt och ständigt? Hjälp. :(

Spana också in:

Jag har alltid varit precis likadan och jag tror, precis som ni skrev tidigare, att det handlar om att man är rädd att släppa folk inpå livet.. För min del handlar det om att jag har väldigt svårt att lita på folk.

Men jag bestämde mig helt enkelt bara för att försöka, ge en av killarna en chans.. Jag tänkte att jag iaf kunde träffa honom ett par gånger innan jag vände ryggen åt honom.. bara för att se hur det kändes. Han hade inte mycket som jag gillade och jag va otroligt kluven i början och säker på att allt va helt fel. Men jag hittade nya bra saker hos honom efter varje träff, jag hittade saker jag gillade. Det gick faktiskt bra och jag lärde känna honom, det blev så mycket lättare plötsligt. Det hade inte behövt bli nåt, det handlade bara om att våga satsa och bevisa för mig själv att jag hade fel. Man har ju faktiskt inte något att förlora.