Forumet - Jag är sverigedemokrat - frågor?

Jag är sverigedemokrat - frågor?

50351 4 1473

NiklasW: Ja, dem säger det. Det är det som är konsekvensen av SDs nolltolerans, uteslutningar och anti-rasism. Politiskt korrekta invandringskritiker som jag ansluter sig till partiet.
Du tycker det är okej att förstöra SvPs demonstrationer men inte SD's ? Det är okej att förstöra för dom bara för att du inte sympatiserar med dom? Du är lika jävla IQ-befriad som vänstern.

Spana också in:

Sheriffen:
Du tycker det är okej att förstöra SvPs demonstrationer men inte SD's ? Det är okej att förstöra för dom bara för att du inte sympatiserar med dom? Du är lika jävla IQ-befriad som vänstern.
Jag tycker alltid det är okej att demonstrera för det man tror på och att det är extra bra när vanligt folk tar avstånd från extremism, vare sig det handlar om vänsterextremism eller högerextremism, vilket då var fallet här. Jag själv är dock ändå av uppfattningen att nedtystande aldrig är vägen att gå utan att samtal, argumentation och debatt alltid gynnar demokratin. 

Jag tycker det är bra att vanligt folk står upp mot extremism. Jag tycker inte att man ska tysta ned åsikter, vare sig de är invandringskritiska, liberala, nazistiska eller vänsterextremistiska.  

NiklasW: Att vilja ta emot 100 personer till en kommun gör en inte till "massinvandringsförespråkare". Jag tycker att det är rimligt att det finns lokala sverigedemokrater som är villiga att ta emot ett fåtal invandrare till sin kommun, med tanke på att partiet förespråkar viss invandring. 
Det är väg viktigt, annars uppstår det väl segregation i samhället?
Jag har läst mycket om de flesta partier för att försöka få mig en uppfattning, inkl SD. 
Många anser att jag "bör" rösta på ett rött parti, i år är första året jag får rösta och är fortfarande kluven då jag både gillar OCH starkt ogillar i princip alla partier/deras politik. 

Det er finns även vissa punkter med SD som lockar, däremot har jag gång på gång hört från de i toppen av partiet såväl som övriga delar t.ex. ett "hat" mot homosexuella. Jag är själv homosexuell och känner OFTA att det partiet säger sig stå för inte alltid representeras bland politikerna. Vad tycker du? 

Jag vet att ni är emot barn inom samkönade, men tycker ni att de ska få gifta sig tex? 
Sverige (Stockholm) är en av de mest accepterande platserna i världen, tycker ni det ska vara så i fortsättningen? 

Jag PERSONLIGEN vill inte ha barn, så spelar det då någon roll om jag är med en man trots att vi inte kan öka den "svenska befolkningen"?

Ps. Vill ni bli tagna på allvar av de som är mer insatta BÖR ni få ihop en fungerande budget. Minskad invandring täcker bara en del av era "förslag".