Forumet - Jag är synsk?? :(

Jag är synsk?? :(

811 0 22
Jag är så sjukt less på det här! jag vet saker som jag inte borde, ser andar och känner på mig saker.
Två kopmisar till mig gick och pratade om en grej i skolan, jag frågade var det var, dom sa att dom inte fick säga. Jag frågade va det var, dom sa att det var om en kille i klassen, och jag visste direkt var med den personen. Jag kände på mig att hans syster var sjuk, och senare fick jag veta att hon har cancer, och jag skulle ALDRIG ljuga om nå sånt, för han är ju min kompis. Men det är bara EN av MÅNGA saker, håller på att bli galen.

För man kan ju inte vara synsk, eller?

Spana också in:

decemberbarn:

jag vet saker som jag inte borde


jag slår vad om att det är minst lika många saker som du trott och har haft fel på som det finns saker du har haft rätt på..

decemberbarn:

ser andar


det gjorde jag också, men så fick jag antipsykotisk medicin, och "andarna" var borta..

decemberbarn:

känner på mig saker.


Intuition.. har inget med "synsk" och göra...

Att vara synsk är bara påhitt, inte mer sant än påskharen eller jultomten.. däremot så finns det personer som kan ta upp tillräckligt mycket information ifrån röstläge, ansiktsuttryck, samt saker dem hört innan så dem hitta specifika saker genom det.. Det har bara med psykologi, analysera, skaffa förtroende samt manipulation att göra.. Det är i stort sätt samma sätt som lurendrejare gör i bedrägerier, den enda skillnaden är egentligen att många av de "synska" personerna tror själv att dem är det, istället för att hitta en logisk förklaring till det hela, vilket jag nyss nämnde..