Forumet - Jag blev BANNAD?

Jag blev BANNAD?

8040 1 146

Jag presenterade en viss statistisk fakta angående homosexuella. Fakta därför att det var baserat på statistik. Vad statistiken handlar om spelar ingen roll. tänker inte skriva det i rädsla för att jag blir permanent bannlyst från sidan. efter att jag skapade tråden tog det inte lång tid innan jag blev bannad en vecka. Motivering var ’’hets mot homosexuella’’.

Det är konsekvensen av att rulla fram sanningen på bred front. Det är inte första gången jag blir varnad eller skrämd till tystnad. Många moderatorer här har enligt min åsikt (MIN åsikt om jag får ha den här) hakat upp sig på homosexualitet eftersom man knappt får diskutera det på forumet utan att klassas som homofob, homohatare, eller hetsare. det är trots allt inte första gången det här händer och liknande händelser som andra utsatta UM:are kan vittna om. Så fort man säger något negativt får man en munkavel. Jag gav vetenskapliga teorier och renoddlad statistik och det som händer är att JAG blir anklad för att hetsa FÖR ATT jag presenterar FAKTA. om jag hade haft uppenbart fel så hade modsen kunnat visa det. men det händer inte. ingen saklig argumentation sker överhuvudtaget. utan bara ''du har fel, det där är struntprat''. ingen teori som talar mot. ingen statistik som talar mot.

Det är därför som jag från och med nu ALLTID ska fråga en moderator först om VILKA sanningar jag får presentera och vilka jag inte får visa andra här på forumet. Absurt men tydligen det enda sättet om jag vill vara kvar på forumet. och NEJ, ingen behöver skriva att ''moderatorerna gör som dom vill för att du äger inte sidan blabla''.... det vet jag redan, tack. problemet är att det hära inte är demokratiskt. att moderatorer bevakar mina inlägg, censurerar dom, tar bort dom, utan godtrycklig motivering. inlägg, speciellt mina inlägg, och att homosexuella på forumet också förföljer mig medan andra öppet kränker mig med personangrepp och förtal. samtidigt så blir jag själv kränkt ständigt. ännu värre är att andra kommer undan med att ex. påstå att invandrare begår fler brott än svenskar rent procentuellt, nazister säger massor av strunt här, och andra främlingsfientliga. trots det upplever JAG det att dom hära människorna kommer undan medan jag straffas för minsta felsteg ibland trots att det inte ens verkar bryta mot reglerna. istället hittas regler på för att sätta dit mig. ni tog min frihet, nu får ni ta mitt ord.


Spana också in:


df rqp: yttrandefriheten gäller i landet sverige, inte på en privatägd sida. du får förstås tycka att en total yttrandefrihet hade gynnat klimatet här men din egen aktivitet ger knappast något stöd för den tesen.

JAG VET att det är en privatägd sida. det var ju det jag skrev! ja, och det är just det jag vill diskutera. att modsen begränsar yttrandefriheten och att jag tycker att det är fel OAVSETT att det är en privatägd sida.


Patrick: FÖR ATT jag presenterar FAKTA. 
URSÄKTA men VAD vet du om statistik och fakta? Är du medveten om att precis vem som helst kan göra en så kallad studie och berätta om den på internet? Utan någon som helst bakgrundskunskap om statistik, metod eller forskning och allt som krävs däremellan.

Om det nu var en publicerad artikel så vill jag fråga dig om du är medveten om att det är väldigt svårt att publicera artiklar som kommer fram till att det INTE finns någon signifikant skillnad? Så de enda som blir publicerade är de artiklar som hittat skillnad i JUST DET SAMPLET (och hur samplet plockats ut är en annan fråga). Så du kan ju tänka dig mörkertalet bakom det du postade, vad det nu var om homosexuella.

Jag vet inte vad din fakta handlade om men jag lägger fram detta för att du ska inse att bara FÖR ATT du har STATISTIK och FAKTA så innebär det inte överhuvudtaget att detta stämmer med populationen. Typ I och typ II-fel är en verklighet vid forskning och artiklar, alltså riktig forskning och riktiga artiklar, så du kan ju tänka dig hur det blir med enkäter och pseudoexperiment på nätet eller okontrollerade "studier".
HAHAH XD 

 

 DET VAR INTE FAKTA. Din lekmannamässiga undersökning är ingenting annat än hets mot homosexuella. Du verkar tro att varenda slutsats som verkar logisk enligt dig är sanning. Du utesluter dock väldigt många faktorer som spelar stor roll. Känner du dig verkligen kränkt över att moderatorerna tog bort din tråd?  Det fungerar inte alltid med demokrati, det går inte att använda ska rösta och uttrycka allting. Det är betydligt mer demokratiskt att ta bort din homofobiska tråd och banna dig i en vecka än att låta den ligga kvar. Då demokrati innefattar alla människors lika värde så vore det fel att ha kvar din tråd då den potentiellt kunde ha sårat väldigt många personer. Sedan så är du så långt ifrån öppensinnig att det är menlöst att argumentera med dig(försöker ändå), att då moderatorerna ska motivera är likaså menlöst då du skulle försöka överklaga deras beslut.  

Patrick: Det är konsekvensen av att rulla fram sanningen på bred front.


Patrick: VILKA sanningar jag får presentera


Patrick: jag har aldrig sagt att det jag skrev gällde ALLA  homsexuella. jag skrev ju precis tvärtom att det INTE nödvändigtvis gör det.
Ja juste.. För sanningar gäller ju inte ALLA homosexuella, men när sanningen kommer från Nigeria så är det fan skottsäkert och gäller hela populationen.