Forumet - Jag blev dissad

Jag blev dissad

1927 0 18
Hej.
Jag har blivit dissad av en kille som jag snackad med under ett kort tag. Han skrev hela tiden men efter att jag frågat om han ville ses så slutade han.. Han svarade inte på mina sms och blockerade mig från msn. Jag blev helt förkrossad, egentligen vet jag inte varför men är det någon som har förslag på hur jag ska komma över denna fjantiga förälskelse eller hur jag ska få kontakt med honom igen?
Emma_julia:

men är det någon som har förslag på hur jag ska komma över denna fjantiga förälskelse


Skäm bort dig själv med bubbelbad, choklad och någon nice tv-serie. Gråt lite.

Du bör dock inte:
*Supa bort det.
*Försöka jaga något som inte finns.
*Vara ytterst självdestruktivt.

Glöm aldrig: Även om det är jobbigt och tar tid så går det över.

Spana också in:

Emma_julia:

Sant sant, jag borde nog ge upp tanken på honom... men det är svårt för tror verkligen det hade kunnat bli bra mellan oss.....


Det är lätt att försöka tro något sådant. Men nu vill han inte det. Det är ju ändå bättre att du mår lite dåligt än att du sätter dig i en omöjlig situation som bara kommer hugga dig i hjärtat gång på gång.
Uppelevt något liknande, dock under en längre period och under mer intima förhållanden. Det ena ledde till det andra och för henne existerade jag inte längre.

Personligen gjorde jag så att jag tänker en väldans massa, bara tänker, tänker och tänker. Det är helande för min del. Jag gräver ned mig själv och sedan gror upp ur jorden frisk som en nötkärna.
Emma_julia:

och hur ska jag få ur grabben från huvudet? I ren ilska tog jag bort honom från fb men ändå ska jag envisas med att kolla in hans fb varje dag!


Tvångsbeteende. Det är detta som är det svåraste steget men ett måste. Det är jätteviktigt att du inte gör såhär.

Försök fokusera på något annat livsmoment.
Victor Ahlén:

Givetvis, men som sagt och som Köttfärs sa. Fokusera på annat ett tag så känns det som att allt knappt ägt rum.


Ja om en vecka hoppas jag försöka ha glömt detta, egentligen träffades vi bara två gånger o festade men döremellan snackade vi mycket men poff, vilken diss jag fick... Jag hade inte tänkt mig förhållande för de är jag inte ute efter men som vän men han tolka allt fel antagligen