Forumet - Jag blev dumpad! Värdens sämsta känsla.

Jag blev dumpad! Värdens sämsta känsla.

523 0 18
Så här ligger det till.. Jag bor fortfarande hemma hos min mamma och med min bror. Min bror har ett handikapp och har därför olika assistenter här hemma på dagarna. Och jag har blivit otroligt intresserad av en av assistentera. Han verkade visa intresse för mig också. Och när jag var ute i helgen, så vart jag lite berusad och ringde honom. han svarade inte. Men sedan skrev han sms och frågade vad jag gjorde. och jag skrev att jag var ute på en krog. så skrev vi lite mer, på de första smsen vi skrev verkade han fortfarande vara intresserad, och vi bestämde att vi skulle ses på kvällen. När jag väl ringde honom var han exrremt off och det slutade med att det inte blev något alls. Han kommer att jobba hos oss veckan framöver. Hur ska jag isåfall gå tillväga? Låtsas som att ingenting hänt? Undvika honom? Försöka hålla mig borta från huset så mycket som möjligt? Fortsätta flirta? jag har fan ingenaning. Desperat av hjälp!

Spana också in:

hannaholm:

Undvika honom? Försöka hålla mig borta från huset så mycket som möjligt? Fortsätta flirta? jag har fan ingenaning. Desperat av hjälp!


du kommer inte behöva göra något. han kommer försökta bagatellisera händelsen med en ursäkt. om den är sann lr inte märker du.

i vlket fall kommer han försöka fortsätta på en god ton.

gör inget, va som vanligt. ge honom en kall blick i början så han förstår att du är besviken [cool]