Forumet - Jag blev tillfälligt blind

Jag blev tillfälligt blind

2618 2 5
Hej,
Idag hände något kusligt mig. Riktigt ruggigt, faktiskt. Jag satt vi datorn, helt som vanligt, och kollade på lite Hell On Wheels. Plötsligt började synen flimra. Blida prickar dök upp. Sånt har hänt förut, tillfälligt i några sekunder, när jag ställt mig upp snabbt. Men detta var värre. Det var kraftigare, och höll på bra mycket längre än några sekunder.

Paranoid som jag var, slängde jag upp Google Chrome, för att söka upp symptom till stroke. Det var ypperst svårt, synrubbningen försvårade läsandet något totalt.

Sedan, efter kanske en kvart, började det gå över. Synnedsättning är en symptom till både stroke och TIA, men jag lyckades, nu när synen var tillbaka, finna en annan bov: "Ögonmigrän".

Det ska tydligen vara ofarligt, och ögonmigrän är mer logiskt än att jag skulle fått TIA, då jag är blott 19 år. Så jag sätter mina pengar på ögonmigränen, och ignorerar att kolla upp detta. Men vad vill jag få ut av denna tråd? Jo, jag vill fråga er andra om ni upplevt ögonyrsel. Jag vill bara bli försäkrad att det inte är något annat. Blev så jäkla rädd där ett tag. Aldrig hört talas om ögonmigrän innan, och sedan vipps, på bara någon minut blev man nästan blind i en längre tid. Nej, det var inte kul, alltså.

Tack för att ni läste! Jag ursäktar alla möjliga stavfel i texten. Jag vill vila ögonen nu, så jag kollar inte på skärmen när jag skriver, och kommer inte korrekturläsa. 

Spana också in: