Forumet - Jag blev våldtagen

Jag blev våldtagen

2338 0 11
Jag hade gärna velat veta vad ni anser om detta, tycker ni att det räknas som våldtäkt?

Jag var då 15 år och drog till min killkompis eftersom vi skulle träffa ett flertal andra kompisar. Medans vi väntade på våran tjejkompis satte vi oss i hans tv-rum och tittade på en film, ganska snabbt efter att vi hade satt oss ner började han smeka mitt lår och sedan försöka ta sig ner i mina byxor. Jag bad honom att sluta då jag inte kände att han var av mitt intresse.

Trots det fortsätter han och drar av mina byxor, då har jag alltså bett honom sluta upprepande gånger. Samtidigt som han börjar föra in sina fingrar i mig håller han mig hårt ovanför brösten, upp mot halsen vilket gör det svårt för mig att andas.

Han tar sedan av sig och sätter sig över mig, han börjar sedan föra in den i mig samtidigt som jag ber honom att sluta, samtidigt så gråter jag.

Jag var då vid den tiden oskuld och otroligt känslig, jag känner nu i efterhand att jag hade kunnat göra ett mycket större motstånd men i stunden vågade jag inte, jag vet att jag kunde gjort mer.

Spana också in:

Människan har 3 faser: Slåss,Fly och frysa detta är det som sker när du blir nervös,arg och chockad.

Enligt Sveriges rikes lag så har han begått flera brott så som:

-Sexuellt ofredande
-Trakasseri
-Våldtäkt (Tager man kvinna med våld, och emot hennes vilja främjar sin onda lusta) så citerat i tjugoandra kapitlet och första balken. Och detta går för anal,vaginal annars är det bara ofredande. Så om du inte under några omständigheter gav det ett okej så är det klassat som våldtäkt därför hänvisar jag att kontakta  114-14 alternativ besöka närmsta polisstation men då kommer dom fråga varför du inte sökte tidigare men det tar du när det kommer. Nu bara anmäl och begär ett Besöksförbud och om han nu verkar snäll be han fara för då vill han bara att du ska släppa ditt respektive fall emot honom. 

Tillägg: Lämna inte utanför någon information eller så kan du bli dömd för att ljuga under ED. Vilket är 2 år i fängelse, Och om du trollar och uppsöker polisen så kan du bli fälld för falsk våldtäkt och andra brott. 
Lycka till MVH. Grentzelius