Forumet - jag blir galen på detta uppsatshelvete

jag blir galen på detta uppsatshelvete

6556 1 52

bläääääääääääääääääää

har ni någon gång känt känslan: FAN vad roligt detta ska bli att skriva uppsats om.. och sedan förstörs skiten av alla punkter man ska följa. JAG ÄR INGEN FORSKARE OK. typ förklara ens ontologiska och espitemologiska ståndpunkt, va fan?!

är trött på skiten nu ba. men har tre hela dagar till förfogande så ska väll inte panika allt för mycket.

vad gör ni berätta ngt kul

Senast ändrad 22 May 2013, 23:35 av Åtta

Spana också in:


MissAnox: mumin_180_87643093.png

Mumintrollet säger: Hej Lounge. Tänk på hur gott blommorna luktar och var inte överambitiös så går det bra.

:( jag brukar oftast tänka på det när jag skriver uppsats och mår dåligt övere. fan vilka världsiga ting som inte betyder något eg. min text betyder ingenting. det som betyder något är att man är snäll mot sina medmänniskor.

Dinosaurie:
Hehe enda roliga biten tycker jag.
Suger på uppsatser. Har två kvar den här terminen. 
hur kan du tycka det är roligt?????? galning! vilken litteratur utgår du ifrån rörande detta, eller sitter din kunskap i huvudet?

Lounge: :( jag brukar oftast tänka på det när jag skriver uppsats och mår dåligt övere. fan vilka världsiga ting som inte betyder något eg. min text betyder ingenting. det som betyder något är att man är snäll mot sina medmänniskor.
Tänker att dina tankar och kunskaper visst har betydelse, såväl som din roll som vän.. men det för inte bli prestationsspiralen fy tusan

MissAnox: Tänker att dina tankar och kunskaper visst har betydelse, såväl som din roll som vän.. men det för inte bli prestationsspiralen fy tusan
nä. eller kanske. tycker mina tankar och kunskaper mest betyder något för att jag ska få CSN och kunna leva. eg tycker jag detta är rätt kul, men blir samtidigt rätt osäker. särskilt med tanke på att två människor ska opponera både skriftligt och muntligt på min uppsats. samt att läraren ska läsa. den där skräckläraren, eller vadå lärare, hon är PROFESSOR god damnit, huja. men man ska göra så gott man kan.

Lounge:
ja fast det är ju på eget intiativ, sommarkurs! hellre det än att jobba hela, tänkte jag. pluggar juni och en del av augusti och jobbar hela juli. det gör det lite mer ok än att jobba heltid hela sommaren!! globän?
jaha!
Nä kör förskola. Jobbar knappt på globen längre. Sen är det ju nada där på sommaren ändå