Forumet - Jag blir inte kåt..

Jag blir inte kåt..

1153 0 191
Jag blir kåt när jag tänker på honom, dock inte extremt kåt, men sen när vi ses och håller på är det typ omöjligt för mig att bli kåt..
Han slickar, pullar & rör vid mig ganska snabbt och hetsigt och jag vill prova lite saktare & mjukare (för det kanske skulle få mig kåt) men vågar inte be honom sakta ner.. [shake] Några tips på hur man kan be honom att sakta ner?

Sen vill jag ha längre förspel men vi skyndar på det hela tiden.. Några tips på hur man undviker att gå för lång på väldigt kort tid? Kolla på film fungerar inte.. Mysa fungerar inte (vi spårar ur ändå[crazy])..

Onödig tråd.. Men.. Ja, give mej tips.

Spana också in:

enhimmelskdrog:

om du tkr det går för snabbt osv måste du ju säga det annars är det fett ovärt :s


Jo.. Jag vet och därför vänder jag mig hit.. Jag vet liksom inte hur jag ska säga det till honom.. Känner mig dum om ja ba "du.. Du gör fel" vill att han ska fatta utan att jag behöver visa.. Asså :/ hur ska jag säga det?
Capture:

Är bara att välja. Antingen pratar du med honom och berättar hur du vill ha det eller så får du stå ut med halvkasst sex. [smile]

Kattpuré.


Alltså det är sjukt osexigt att prata... det blir ju mkt hetare om det bara sker utan ord. "Du älskling, kan du inte sätta handen sådär och göra sådär?" det blir så jävla tafatt, fattar du inte det?
Anarkandi:

ei, han vill väl att du ska njuta också? tror killar uppskattar att man pratar med dem. vi är så oförstående annars.


Naw. Ja.
Men jag vet inte hur jag ska lägga fram det :( sen vet jag inte vad jag vill.. Får väl säga att han ska pröva sig fram.. Men jag orkar inte vänta. Vill att han ska få mig att komma.. Annars tar jag det inte i munnen mera[mad]
[cry]
Wanking BC:

Säg: långsamt


Det där var faktiskt smart :o
tack!
detberorpå:

Men jag vet inte hur jag ska lägga fram det :( sen vet jag inte vad jag vill.. Får väl säga att han ska pröva sig fram.. Men jag orkar inte vänta. Vill att han ska få mig att komma.. Annars tar jag det inte i munnen mera


Säg åt honom att fortsätta, signalera fysiskt att du vill fortsätta en stund till innan, du behöver inte säga "hörru, slicka mig din jävla fitta" utan du kan istället få honom att fortsätta tills du är nöjd.