Forumet - Jag blir knäpp, detta bryter ned mig totalt

Jag blir knäpp, detta bryter ned mig totalt

1953 0 55
Jag vill ej vara människa, jag HATAR människor, äcklas av mig själv. Det är ett sådant fruktansvärt äckligt stenåldersbeteende att gå omkring med andra individers hudar på kroppen, hemskt. Vi dödar bara för vårat nöjes skull, helt utan anledning, vi behöver ej äta andras kroppar för att överleva, det är barbariskt. Jag mår dåligt. Vissa dagar vill jag bara krypa ur mitt skinn och försvinna. Hatar, hatar, hatar, hatar att vara människa... Vi behandlar varandra och andra så illa.

DU är fruktansvärd.

Dold text: Jag blir självmordsbenägen, kan ej leva med att jag är född som människa.

Spana också in:

Miceparade:

Tänker att detta också gäller vår och dessa andra varelser och individers existens i största allmänhet och är därför ej förvånad över hur vi beter oss [shake]


Men va? Vi behöver inte? Finns väldigt få djur som dödar trots att de ej behöver. Hur behöver vi döda en gris för att överleva? Fattar inte?
Rasmuspåluffen:

Jo, vissa behöver faktiskt det. Alla klarar sig inte på kaninmat. Det finns en anledning till att vi har fötts som människor och inte som kaniner.


Låt de som faktiskt behöver det äta levande varelser göra det då, resten ser jag ingen anledning till. Onödigt. Slöseri på liv.
Förstår ditt tänkande och det glädjer mig att det finns människor som inser hur idiotiska vi är MEN jag älskar att vara människa.
Livet är så spännande och det är som ett spel. Det är ett äventyr, man vet aldrig hur det kan gå i framtiden men man vet hur mycket man kan påverka det.

Undrar hur många djurarter som egentligen kan tänka så.
Vi är nog den enda och det glädjer mig.

Galen är oftast smart.
Geigerzähler:

Men va? Vi behöver inte? Finns väldigt få djur som dödar trots att de ej behöver. Hur behöver vi döda en gris för att överleva? Fattar inte?


Uttalade mig iofs inte specifikt om att döda andra varelser, utan menade helt enkelt på att liv (vår och alla andra arters) tycks existera utan någon egentlig anledning - ur det perspektivet tycker jag inte att det är särskilt förvånande att vi beter oss som vi gör, handlar utan anledning, dödar utan anledning osv.

Och så jämförde jag, mest för mig själv, din upprördhet med min brist på.. förvåning. Kom ej fram till något :o