Forumet - Jag blir seriöst helt galen på mitt öra

Jag blir seriöst helt galen på mitt öra

757 0 16
Jag har fått vad jag antar är en vaxpropp. Jag har aldrig fått detta förut och det här går mig på nerverna. Jag är nästan totalt döv på ena örat och det är jävligt obehagligt. Jag har inga tops men jag försökte peta med en tändsticka nyss men det blev bara värre. Jag kan heller inte gå till sjukhuset eller vart man nu går för att fixa detta eftersom jag är utomlands och har absolut INGA PENGAR.
Hjälp mig. [cry][cry][cry][cry]
Dåren:

Jag har inga tops men jag försökte peta med en tändsticka


Man ska aldrig peta i örat, har doktorn sagt. Det kan förvärras och bli infekterat.

Själv har jag problem med vaxproppar eftersom jag som liten fått operera i örat och därav bildas mkt extra vax pga av ärrbildning och infektioner. Så jag får typ gå till doktorn för att rensa örat oftare än att gå till tandläkaren, typ [crazy] haha, det är fan jobbigt o vara halvdöv till och från.

Hos doktorn så sprutar de antingen ljummen vatten i örat med ganska hög/trögt tryckspruta för att pressa ut vaxproppen eller så har de en mini-sugslang som fångar vaxproppen.

Du får väl vänta tills du kommer hem antagligen. Du överlever.

Spana också in:

Daybreak:

Du får väl vänta tills du kommer hem antagligen. Du överlever.


Men NEJ jag kommer inte "hem"! Jag bor i princip här och är totalt pank! Kan man inte skölja själv med vatten då? Ibland när man duschar får man ju in vatten i örat som efter ett tag försvinner. Det måste ju gå. [sad]