Forumet - Jag bryter ihop

Jag bryter ihop

488 0 43
Hej alla! Jag har tidigare skrivit i ett forum om att jag klär mig som en kille och praktiskt ser ut som än fast jag är tjej.
Jag orkar verkligen inge mer med folks förolämpningar jag bröt ihop idag för jag orkar inte höra mer! Jag sitter på tåget med mina kompisar och en kille kliver på tåget som jag aldrig sett han känner tydligen än av mina vänner och så hälsar han på alla och han säger "Tja mannen" till mig då fattade jag med än gång att han trodde att jag var en kille. Då drog min kompis iväg honom och skulle prata då hörde jag honom säga "Men fan jag trodde det va en kille :O" då förstod jag att hon satt och pratade om mig och båda började garva. Jag kände mig ett obejekt som alla kan trampa på. Folks blickar jag känner av det med än gång när någon snackar skit om mig det känns nästan som att hela sverige vet vem jag är alla tycks vara extremt äcklad av mig fast jag inte visar på nåt sätt att jag flörtar med tjejer! jag tycker om min stil men den ger fel signaler folk tror att jag är gay. Jag är bisexuell men jag har nått botten verkligen jag orkar inte med folk längre alla är så elaka. Vad tycker ni att jag ska göra? jag vet inte längre vem jag är , jag är totalt lost! :'(

Spana också in:

Om du vill ha kvar den stilen du har ( killigt [shake]? )
så ha de. Shit i om sånna saker händer som att non misstar dig för att va kille, jag skulle iaf inte bry mig om jag var du!
Dock om du inte vill att sånna här saker händer så kanske du skulle börja shoppa på tjej avdelningen ?
heh [rolleyes]
Problemet var väl inte att han trodde du var en kille, utan att din kompis gick iväg och skulle berätta för honom att du är tjej som att det är värsta grejen och att dom skrattade åt dig?

Prata med din kompis, säg att hon inte behöver "förklara" dig för du bryr dig inte om någon tycker du ser ut som en kille. Säg också att du inte förstår vad det är hon skrattar åt.
Var som du är, älska och respektera dig själv och då kommer andra göra det med. Det kommer vara jobbigt att vara "annorlunda", folk kommer ständigt att undra om du är tjej/kille osv, men det är något du får acceptera om du vill vara såhär. Det bästa du kan göra är att bli riktigt självsäker och visa att du är en bisexuell kvinna som vill se ut precis som du vill, då kommer folk se dig så också.