Forumet - Jag debatterar för varför SD har rätt, och UM har fel

Jag debatterar för varför SD har rätt, och UM har fel

7369 0 149

Okej, för bataljernas skull! 

Problemet med UMare är att de i sin vilja att förstå invandrare, eller andra udda element på ett mer radikalt sätt jobbar för att hålla dessa grupper udda, och konservera denna olikhet. Tolerans är ett kådord för ensamhet och isolering. 

Islam är inte en etnicitet därför så är kritik emot islam inte rasism eller främlingsfientlighet.

Välfärdssystemet bygger på exkludering. Precis som gemenskapen i en familj eller släkt också gör det. 

Att vara för frirörlighet är lika radikalt som att vara emot äganderätten. Äganderätten bygger på exkludering. Att inkludera andra i svenskt medborgarskap är att överföra makt och inflytande från en plats till en annan, och påverkar alltså alla Svenskar, vilket betyder att det rimligtvis är något som bör beslutas demokratiskt bland svenskarna. 

Invandringens lönsamhet för staten är precis som barns lönsamhet en väldigt långsiktig process. Därför behöver vi fokusera på att få ett fungerande modell redan nu, under ordnade former. I stället för att tvinga på en politisk radikal förändring med hjälp av invandringen. 


Brighter: Invandringens lönsamhet för staten precis som barns lönsamhet en väldigt långsiktig process.  
Nej. Invandrare begår i regel mer brott än infödda svenska barn, man arbetar i regel mindre, man utnyttjar rättsväsendet mera och i slutändan blir invandrare en stor kostnad både långsiktigt och kortsiktigt för det svenska samhället. 

Spana också in:


NiklasW:
man arbetar i regel mindre, man utnyttjar rättsväsendet mera och i slutändan blir invandrare en stor kostnad både långsiktigt och kortsiktigt för det svenska samhället. 
detta stämmer inte. jag jobbar med socialtjänsten, jag har statistik och listor över sånt. ni har fel mer säger jag inte
peace

NiklasW:
Nej. Invandrare begår i regel mer brott än infödda svenska barn, man arbetar i regel mindre, man utnyttjar rättsväsendet mera och i slutändan blir invandrare en stor kostnad både långsiktigt och kortsiktigt för det svenska samhället. 
Svenska invandrare begår inte alltid mer brott oberoende på vart de invandrar. Så där håller jag med dig.

dazed:

Det har du minsann sätt!
Nej det finns det något som heter statistik på. Staten har utrett brottsbenägenheten mellan invandrare och infödda och då är invandrare kraftigt överrepresenterade. När det gäller våldsbrott och våldtäkter begår till och med invandrar totalt sätt mer brott än infödda. 

NiklasW: Nej det finns det något som heter statistik på. Staten har utrett brottsbenägenheten mellan invandrare och infödda och då är invandrare kraftigt överrepresenterade. När det gäller våldsbrott och våldtäkter begår till och med invandrar totalt sätt mer brott än infödda.

Det sär så ut alltså?  Invandrar gör så. Vilket jävla sett!

kukoxo:
det låter mkt bättre än dina tofflade åsikter. hade gärna visat dig för att dumförklara dig, men det är inte värt tjänstefel + böter. du dumförklarar dig själv så bra redan
Du skriver oerhört omoget och med tanke på din grammatik så måste du vara något lågbegåvad. Det är helt omöjligt att du på något sätt lyckats få ett jobb där du sitter på sådan statistik. Det finns förövrigt statisik på brottslighet bland invandrare och då är invandrare kraftigt överrepresenterade.